2777
2789
عنوان

شوهرم از خونه منو بیرون کرده بیایین لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 1378 بازدید | 70 پست

ماایرانیا نمیدونم چرا تا ازدواج میکنیم سریع به فکربچه میشیم بنظرمن تا۵سال اول زندگی بچه نباید بیاری هرچندآدم بد توهمون یک سال یادوسال اول خودشو نشون میده

هیشکی ازیکی دیگه برتری نداره پس خودتوواسه من نگیر میخوای راهنمایی کنی میخوای نظر بدی درست🤌😐بی جنبه ای اصلامنوریپلای نکن⁦⁦⁦ درضمن من مسئول خالی کردن دل پُرتون نیستم اینویادت باشه..احترام ،احترام میاره فراموش نکن

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نه بابا اینجوی نیست ادم وقتی یه بچه اورد بخاطر اولی دومی روهم مجبوره بیاره توشرایط باشی متوجه میشی ب ...

یه مرد علافه، این چیزا رو نمیفهمه! 

آفتاب عمر دشمنانت کوتاه باد، ای وطن عزیزم🇮🇷♥مرگ بر اسرائیل مرگ بر آمریکا✊اَلّلهم عَجّل لِولیکَ الفرج ما مثل هم نیستیم، ما از نسل حیدر کرّاریم، شجاع و نترس💪🏻 خیبر خیبر یا صهیون .امام حسین (علیه السلام) خطاب به شیاطینی که برای کشتن ولی الله صف کشیده بودند، فرمودند:شکم های شما از حرام پر شده، برای همین سخن حق را نمی شنوید.دین ندارید، لااقل آزاده باشید.مولا علے (علیه السلام): در شگفتم از کسے که مردگان را مے بیند و مرگـ را از یاد مے برد شهید برونسی : آدم ها دو دسته اند : غیرتی و قیمتی. غیرتی ها با خدا معامله کردند و قیمتی ها با بنده خدا..روزهایی سرشار از امید، سلامتی و شادی از طرف شما برای خودم آرزومندم✌😂تولد۴۵سالگی🎂🇮🇷 کسی که با ترورِ حاج قاسم سلیمانی💗سردار دلها💗 توسط آمریکای جنایتکار، از خواب بیدار نشه و نتونه حق و باطل رو از هم تشخیص بده، دیگه تا ابد بیدار نمیشه. #قدس خونبهایت،سردار دلها.کُلُّ یَومٍ عاشُورا و کُلُّ أرضٍ کَربَلا. همیشه در حال تکرار است مدافعین حقوق بشر کَرَند، کورَند، لالَند ..نسل شِمر و یَزید و حَرمَله ها هم ادامه دارد.. گاهے در غزه و سوریه و میانمار و گاه در یمن گاه در❤ایران❤در وطن عزیزم🇮🇷 ،در پاره تنم. مرگ بر حقوق بے بشر

خریم بخدا

بخدا بعضی موقع منو و شوهرم سر بچه دعوا میکنیم 

یعنی قسمممم خوردم تا درست نشده تا آدم نشده دیگع بعدیو حامله نشم چون میدونم دهنمو سرویس میکنه با این اخلاقش 

چون اگ بیفته جاییش زخم بشه منو مقصر میدونه غذا نخوره منو مقصر میدونه سرما بخوره منو مقصر میدونه 

منم دیگه پشت دستمو داغ کردم گفتم دیگه بچه دار نمیشم 

بچه ام بهانه‌گیری می‌کرد دعواش کردم گرفت با مگس کش منوزد منم دعواش کردم

اوه این که خیلی بده، بچه دیگه از هیچ کدومتون حساب نمی بره ، هر کدوم دعواش کنید می‌ره سمت اون یکی که ازش دفاع کنه، باید تو تشویق و تنبیه بچتون همیشه متحد باشید 

پیش خودشون میخان مثلا جا پاشون رو سفت کنن بدتر از هول حلیم میوفتن تو دیگ.قبل ازدواج میگن تا شوهر کرد ...

چی بگم والا ... حالا دوست من ۲۲ سالشه رابطش زیاد با شوهرش اوکی نبود یه پسر یک سال و نیم داشت دومیو هم باردار شد 🤯 میگفت میخام دوتا پسر داشته باشم ولی دومی دختر شد ... ای خدا من نمیدونم بعضیا چ فکری میکنن 

من سخت جلوگیری میکنم بچه دار نشم چون اخلاق شوهرم بعضی وقتا خیلی خیلی بد و غیر قابل تحمل میشه برام ...