2777
2789
عنوان

ایشون به راحتی به من توهین جنسی کرد

410 بازدید | 19 پست

تاپیک اخرمو بخونید قضاوت کنید

ایشون برگشت به من گفت با اقایون صافت سک... داری .

درحالی که تاپیک من کاملا بحث جداگانه ای از این حرفها داشت.

لطفا نینی یار هارو تگ کنید.

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم توی اون تاپیکت اکثرا بد نوشتن و بهت توهین کردن.یعنی تاپیکت ادمای خاصی رو جذب کرده که نه ادب دا ...

فکر کنم بیشتر مریضارو جذب کرده تا کاربرای عادی نینیسایت متاسفانه..

کاش جفتتون تعلیق بشید 

چون جفتتون توهین جنسی کردین

نام کاربری من نام کارتون مورد علاقه بچگیم هست. عشق یعنی یه پلاک که زده بیرون از دل خاک. ادما حتی اگه بخوان هم نمیتونن نسبت به هم بی تفاوت باشن.                                   همه عمر برندارم سر از این خمار مستی/که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی                 🎧Tom Odell_another love

اولن بری پستمو ببینی صافت سک-نیست و صافت س- هست به معنی خورشید درخشان یا سانشاین دروغ بعدیت؟

چی فکر کردی با خودت؟ اینجا چاله میدونه که هرچی بخوای بگی بعد بیای اینجوری درستش کنی؟ مگه با بچه طرفی 

نام کاربری من نام کارتون مورد علاقه بچگیم هست. عشق یعنی یه پلاک که زده بیرون از دل خاک. ادما حتی اگه بخوان هم نمیتونن نسبت به هم بی تفاوت باشن.                                   همه عمر برندارم سر از این خمار مستی/که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی                 🎧Tom Odell_another love

چ حوصله ای دارین سر نرای سایت افتادین ب جون هم.ارزش ندارن والا

حالا کی سر نرای سایت افتاده به جون اون یکی

والا اصلا بحث اینجوری نبود ولی ایشون هدایتش کرد به این سمت.

من اومدم مرد ستیزی رو با همه مردا تموم کنم و فقط بگم نسبت به مردای هول گارد بگیرن که یهو ایشون سرو کلش پیدا شد

چی فکر کردی با خودت؟ اینجا چاله میدونه که هرچی بخوای بگی بعد بیای اینجوری درستش کنی؟ مگه با بچه طرفی

اگه منظورم اون بود نام های دیگه ایم داره😉

بعدشم خب مینوشتم سک دیگه چرا س نوشتم؟بعدشم شما دخالت نکنین بهتره تا وقتی ازتون کسی نظر نخواسته بخث بین منو استاتر و نی نی یاره شما اروم باش

اگه منظورم اون بود نام های دیگه ایم داره😉بعدشم خب مینوشتم سک دیگه چرا س نوشتم؟بعدشم شما دخالت نکنین ...

من تاپیک زدم تا بقیه ام شرکت کنن مشکلی ام با نظردهیای ایشون ندارم و شما کاره ای نیستی توی تاپیک من.

اگه منظورم اون بود نام های دیگه ایم داره😉بعدشم خب مینوشتم سک دیگه چرا س نوشتم؟بعدشم شما دخالت نکنین ...

عزیزم باور کن یه ادم رندوم اینترنتی نمیتونه آرامشی که من الان دارم رو بهم بزنه 

اگه هم به هم بخوره تو تاپیک ها شروع نمیکنم به توهین جنسی به هم جنسم و بعد با ایموجی😉 به دانسته هام افتخار کنم

دلمم بخواد رو هر کسی ریپ میزنم سایت عمومیه👍