جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
نام کاربری من نام کارتون مورد علاقه بچگیم هست. عشق یعنی یه پلاک که زده بیرون از دل خاک. ادما حتی اگه بخوان هم نمیتونن نسبت به هم بی تفاوت باشن.همه عمر برندارم سر از این خمار مستی/که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی 🎧Tom Odell_another love
اولن بری پستمو ببینی صافت سک-نیست و صافت س- هست به معنی خورشید درخشان یا سانشاین دروغ بعدیت؟
چی فکر کردی با خودت؟ اینجا چاله میدونه که هرچی بخوای بگی بعد بیای اینجوری درستش کنی؟ مگه با بچه طرفی
نام کاربری من نام کارتون مورد علاقه بچگیم هست. عشق یعنی یه پلاک که زده بیرون از دل خاک. ادما حتی اگه بخوان هم نمیتونن نسبت به هم بی تفاوت باشن.همه عمر برندارم سر از این خمار مستی/که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی 🎧Tom Odell_another love
اگه منظورم اون بود نام های دیگه ایم داره😉بعدشم خب مینوشتم سک دیگه چرا س نوشتم؟بعدشم شما دخالت نکنین ...
عزیزم باور کن یه ادم رندوم اینترنتی نمیتونه آرامشی که من الان دارم رو بهم بزنه
اگه هم به هم بخوره تو تاپیک ها شروع نمیکنم به توهین جنسی به هم جنسم و بعد با ایموجی😉 به دانسته هام افتخار کنم
دلمم بخواد رو هر کسی ریپ میزنم سایت عمومیه👍