2777
2789
عنوان

دوستم میگه چون شوهرم زشته نمیخوامش😐

| مشاهده متن کامل بحث + 661 بازدید | 60 پست
کسی که قدر دان نیست سرش به سنگ میخوره یکی بود از اول عقدش همینو میگفت آخر سر بعد ده سال با یه بچه طل ...

برای خانم خیلی سخته جدایی خودش هم می‌دونه

ولی میگم خب زندگی رو برای خودت و شوهرت زهرمار نکن

شوهرش پتانسیل خوب شدن رو داره ولی نمی‌خواد 

هیچی از هیچکس بعید نیست :) چنان نماند چنین نیز نخواد ماند. 

دقیقا مثل یکی از دوستای قدیم من , به شوهرش گفت  که زشتی نمیخوامت گذاشت رفت خونه باباش ،شوهره هم ول کرد رفت ،دوستمم غیابی طلاق گرفت اینطور که فهمیدم ،شوهره یه زن خیلی خوشگل تر از دوستم گیر آورد ازدواج کردن ،اینم با یه معتاد زندگیشو نابود کرد🤦

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

همونطور که واسه مردا ظاهر مهمه واسه خانوما هم همینطورهواقعا چاق شدن و زشتی رو کشش جنسی اثر داره

اره میگه خودش هم 

حالا خودش هم چاق شده ب نسبت ولی شوهرش واقعا دیگه خیلی چاق شده

ولی حالا ک شده دیگه چرا میرینی ب طرف گناه داره🤦

کور بود ؟ قشنگ مشخصه داره بهونه میارهیه کاربر هم اینجا بود شوهرش استاد دانشگاه بود و وضعش هم خوب بود ...

خدارو شکر حساس تر از خودم میبینم اینجا دلم اروم میگیره

از عقده ایی جوری فرار کنید انگار شیر افتاده دنبالتون
اتفاقا باید خوب و مهربون باهاش رفتار کنه. بعد بگه تو ک اینقد خوشتیپی قد بلندی حیفه چاق باشی بفرستهطر ...

این سیاست رو نداره

زبونش مثل مار تیزه

همش دعوا و نیش و کنایه میزنم😐 

اره میگه خودش هم حالا خودش هم چاق شده ب نسبت ولی شوهرش واقعا دیگه خیلی چاق شدهولی حالا ک شده دیگه چر ...

حالا من خواستگارام لاغر لاغرن عذا گرفتم

چاق بهتره والا از لاغر 

از عقده ایی جوری فرار کنید انگار شیر افتاده دنبالتون

ببخشید ولی دوستت خیلی بی عقله خیلی 

مادری نداره بشینه از خوبیهای شوهرش بگه براش و اونها رو بولد کنه 

کسی نداره که از زندگی و تجربه های زن و شوهر ها و زندگیهای دیگه براش بگه تا بلکه عاقل بشه 

خدا هدایتش کنه به راه خوب ان شاء اله 

خب دهن بینه پس چند نفر بگن بهش برو میره دیگه اگه کسی میشناسی از فامیلاش یا دوست مشترکی دارین و میدون ...

مثلا من هر بدی هم میشنوم بهش نمیگم فقط خوبی رو میگم 

میگه تو دروغ میگی😐😁 اصلا دنبال عیب میگرده و

ب هرکس هم بگم می‌خندن بخدا بهش پیشنهاد دادم بره مشاوره

آخه خوشگل خوشتیپ کجا هست

همشون تو اینستا هستن واقعا 

من خودم ندیدم دور و ورم😐 خود دختره هم دماغ عملی دندونا کامپوزیت کراتین مژه خب منم باشم خوشگل میشم😁

حالا من خواستگارام لاغر لاغرن عذا گرفتمچاق بهتره والا از لاغر

۹۹.۹درصد دختران و پسران بعد از  ازدواج چاق میشن تازه دخترا بعد از سی سال و پسرها بعد از ۳۵ بازم چاقتر میشن 

نگاه به الانش نکن 

ببین برادر متاهل اگر داره  و پدرش چطوره هیکلشون خب ژنشون یکیه دیگه

والا طبق تجربه سیزده ساله خودم میگم یه مدت بعد از ازدواج قیافه و هیکل و این چیزا می‌ره اولویت های آخ ...

ن دهن بینه

از اول هم بود 

سر همین شوهرش رو قائم می‌کنه ن تو جمع دوستان میاره ن تو فامیل ک کسی نگه وای شوهرت چقدر چاق شده

شوهرش موقع از ازدواج ۸۰ بود الان شده ۱۲۰

دخالتی نکن ، مشخصه داره بهونه میارهوگرنه یه زن بالغ اینجوری از شریک زندگیش نمیگهفقط بگو بره مشاوره ا ...

بالغ نیس 

اخلاق های خیلی خاص داره و مودیه و دهن بین ب شدتتتت

مادرش هم میشناسم خیلی با آبرو هیچوقت بد شوهرش رو پیش این نمیکنم چون می‌دونن اخلاقشو همش میگن شوهرت بهترینه با اینکه حالا اونقدر هم خوب نیست

واقعا اخلاق هاش خیلی خاصن شوهرش بیچاره 😐

ببخشید ولی دوستت خیلی بی عقله خیلی مادری نداره بشینه از خوبیهای شوهرش بگه براش و اونها رو بولد کنه ک ...

مادرش رو میشناسم بنده خدا هیچوقت بد شوهرش رو بهش نمیگه ها علنا بهم گفت دخترم حساسه و باید فقط خوبی رو جلوش بگم

وگرنه دلشون خون بود از دامادشون 😂

دختره اخلاق خاص داره از اول همینجور دهن بین بود حتی مجردی

از ده نفر باید تایید می‌گرفت تا یه کاری رو انجام بده بعدش هم نگاه میکرد کی چی گفت خدا نکنه یکی می‌گفت فلان دیگه سمتش نمی‌رفت 

بعد عرپسیشون مخصوصا همه اینقدر تعریفشو کردن چقدر ناز شدی و فلان یکی دونفر احمق اون وسط گفتن وای شوهرت چرا اینجوری شد چقدر چاق شده یکم بهش برس چیه آخه پیر شده شوهرت عینهو مردای پنجاه ساله شده 

شوهرش قدش بلنده خیلی گنده شده خیلی حساس شده مخصوصا جلو همکاراش😐 

از اونموقع دیگه دلشو زد 😐🤦