2777
2789
عنوان

دوستم میگه چون شوهرم زشته نمیخوامش😐

| مشاهده متن کامل بحث + 670 بازدید | 60 پست
نگو بشو یا نه، بگو بره مشاوره خودش، اگه لازم شد میگه با شوهرش برهبگو مشاوره درکت میکنه حرفات گوش میک ...

گفتم برو مشاوره بعد ب مشاور بگو با شوهرت صحبت کنه شاید اونم ب خودش بیاد 

ولی خودش کله شقه نمیره

ب شدن دهن بینه

هیچی از هیچکس بعید نیست :) چنان نماند چنین نیز نخواد ماند. 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خیلی دعوا میگیره باهاش ک برو لاغر کن نمیکنه فقط میخوره😄 البته اینم دستپختش خیلی خوبه زیاد جلوش غذا ...

بدبخت بنده خدا خب خوش اشتهاس😂

هیچ مشکلی ندارن دیگه؟ محبت نمیکنه بهش شوهرش؟ 

https://daigo.ir/secret/4475326302
خب پس دوستت دهن بینه،بعضی آدما خونه خراب کنن،اینقدر از طرف بد میگن تا از چشم بندازنش،خب بهش بگو ای ب ...

اینم بگما

شوهرش خیلی وقتا اخلاق های خوب نداشت اون اوایل ک خسیس بود و دهن بین مادرش ک حسابی بینشون خراب شده بود  الان بهتر شده

ولی دوستم ب شدت دهن بین خدا نکنه یکی بد بگه تموم شد

حتی نمیشه یه بار ازش انتقاد کرد

کسی که قدر دان نیست 

سرش به سنگ میخوره 

یکی بود از اول عقدش همینو میگفت آخر سر بعد ده سال با یه بچه طلاق گرفت

شوهرش هم فرتی رفت یه خانم معلم گرفت 

این مونده و بچش آواره خونه پدر 

بهش بگو هرکسی ممکنه عوض شه انقدر ظاهربینی یه وقت کارما تو کاسه ی خودت نذاره

لطفا تحت هیچ شرایطی هیچ آقایی تو تاپیک من نیاد و نظر نده.مردگریز هم نیستم و دلایل شخصی خودم رو دارم،حالا شما میخوای به من میگی مردگریز؟به کتفم!

دوستت لیاقت شوهرشو نداره.

بهش بگو شوهر ،لباس نیس که هرموقع دلت خواست عوضش کنی..بایدنگهش داری..اونم که وضعش خوبه ..

بزاربره بعدامثل چی پشیمون میکنه که فایده نداره

تنهائیم را کسی حس نکردجزخدا❤️
اینم بگماشوهرش خیلی وقتا اخلاق های خوب نداشت اون اوایل ک خسیس بود و دهن بین مادرش ک حسابی بینشون خرا ...

بلاخره زندگی بالا پایین داره،یه روز این خوبه،یه روز اون بده،

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
گفتم برو مشاوره بعد ب مشاور بگو با شوهرت صحبت کنه شاید اونم ب خودش بیاد ولی خودش کله شقه نمیرهب شدن ...

خب دهن بینه پس چند نفر بگن بهش برو میره دیگه 

اگه کسی میشناسی از فامیلاش یا دوست مشترکی دارین و میدونی بده نمیشی این وسط به اون بگو بهش بگه برن مشاوره 

اگه نه، ولش کن بذار کار خودشو کنه.. پشیمون میشه بعدش وقتی گوش هم نمیده کاریش نمیشه کرد

والا طبق تجربه سیزده ساله خودم میگم یه مدت بعد از ازدواج قیافه و هیکل و این چیزا می‌ره اولویت های آخر و به چشم نمیاد که اونم بخواد تازه دلیل جدایی بشه اخلاق و وفاداری و متعهد بودن به زن و بچه خیلی خیلی مهم تره مگر اینکه دوستتون گول یکی دیگه رو خورده باشه

بدبخت بنده خدا خب خوش اشتهاس😂هیچ مشکلی ندارن دیگه؟ محبت نمیکنه بهش شوهرش؟

شوهرش هم مودیه

یه بار خیلی خوبه یه بار نه

اون اوایل ک خسیس بود حتی حقوق اینم می‌گرفت برای خرج خونه

خیلی دعواها داشتن

از مادرشوهر و پدر شوهر و خواهر شوهرش بگیر تا خود همین شوهرش 

الان ک دیگه با اونا در ارتباط نیس و شوهرش هم اوکی شده 

خودش خیلی دهن بینه 

خدا نکنه یه چی بپوشه یکی بگه بده دیگه می‌ذاره کنار

شوهرش چون آزاد هم کار می‌کنه یکم آفتاب سوخته شده دختره هم سفید میگه این سیاه شده 😂 چاقم شده شوهرش هیچی دیگه هر کی هم میبینتش میگه وای شوهرت چرا اینجوری شده

باهاش دعوا میگیره با لباس کار نیا دنبالم همکاران نبینن😅

شوهرش هم مودیهیه بار خیلی خوبه یه بار نهاون اوایل ک خسیس بود حتی حقوق اینم می‌گرفت برای خرج خونهخیلی ...

واقعا حیفه الان که بین شون اوکی شده.. ولی چه میشه کرد