2777
2789

چهار ماهه نامزدیم 

185 تومن برا من طلا گرفته 

الان میگه 240 خرج شده

گفتم ده میخوام وسایل ارایشی و لباس زیر بخرم 

گفت ندارم

دیروز حلقه خریدیم برا من شد بیست تومن

ماه قبلم میگفت بیست تومنو دارم 

الان میگف همون قبلیه نتونستم جمع کنم🤦🏻‍♀️

من چیکار کنم با این اخه میگه خودمم خرج دارم

ولی صبحونه ناهار شام رو اداره میده

نه لباس میخره نه شلوار نه کفش

حتی کمربندشم دیدم پوسیدس 

کلا ماهی ی بار برا من گل میخره یا خورده ریزای دیگ

و حتما روزی ی قهوه میخوره 

گفت الان سه تومن دارم بخوای برات میریزم 

بگم بریز یا بگم نمیخوام جمع کن کامل بهم بده؟

اصلا باهام رو راست نیست 

سلام🙋🏻‍♀️من مهرسام ۱۷ سالمه🤭نامزد علی اقامونم😌😂❤️ 

چرا انقد فشار میاری ب بنده خدا؟بعد عروسی نمیشه لوازم آرایش یا لباس گرفت؟ی خرید جزیی لباس کن 

وقتی میام نی نی سایت ی صلوات شمار دستم میگیرم و با نام و یاد خدا شروع میکنم ب صلوات فرستادن😁                

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وا چ خبرته😐😐😐دیروز ۲۰تومن حلفه خریدی بانک مرکزی نیست هی پول چاپ کنه برات ک‌

بلاخره منم ی روزی خونه دار میشم😍 ی روزی ی عالمه طلا میخرم..ماشین مورد علاقه مو میخرم...اونجوری ک دلم میخواد زندگی میکنم...الهی ک هرکی مستاجره خونه دار بشه ...هر حاجتی داری بهش برسی الهی امین. امضا مو دیدی برام ی صلوات بفرست ...اگ فرستادی بگو منم برات بفرستم 💜😍.                                                   خدایا شکرت❤️🙂

با این فشارا ازت دلزده میشه مگ فقط برا پول زنش شدی درسته باید خرجت کنه ولی یکم انصاف🤌🏻

بلاخره منم ی روزی خونه دار میشم😍 ی روزی ی عالمه طلا میخرم..ماشین مورد علاقه مو میخرم...اونجوری ک دلم میخواد زندگی میکنم...الهی ک هرکی مستاجره خونه دار بشه ...هر حاجتی داری بهش برسی الهی امین. امضا مو دیدی برام ی صلوات بفرست ...اگ فرستادی بگو منم برات بفرستم 💜😍.                                                   خدایا شکرت❤️🙂
چرا انقد فشار میاری ب بنده خدا؟بعد عروسی نمیشه لوازم آرایش یا لباس گرفت؟ی خرید جزیی لباس کن

بخدا فشار چیه ما تو ی شهریم ک طلا ارزش زن رو مشخص میکنه همین دیروز مامانش با خنده میگفت دختر فلانی ک تازه عقد کرده گردنبندش از کل طلاهای مهرسا سنگین تر بوده

نه خب این وسایلا برا تو چمدونه نمیشه نخریم ک اینم جزو رسمه ما تا حالا جایی نرفتیم عروس چمدون نداشته باشه🥲

بخدا هر چیم خریده با قرض و وامه بعدا خودم باید پسش بدم

در برابر دخترای شهرمون من هیچییی نخواستم

سلام🙋🏻‍♀️من مهرسام ۱۷ سالمه🤭نامزد علی اقامونم😌😂❤️