یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
عزیزم منم ۲۰سالم که بود به هیچ پسری فکر نمیکردمالان که ۲۴سالمه تازه دارم فکر میکنمگاهی اوقات تازه تو ...
گلم من نمیگفتم ازدواج بده و فلان گفتم قسمتیه ک نباید دنبالش بدووی چون تهش با بهش نمیرسی یا بد ترینش قسمتت میشه باید یه مورد بهش فکر نکنی تا خودش جلوت سبز شه
عزیزم من مثل شما دنبال شوهر نبودم الآنم نیستم به وجود خوبیه شوهرم همین الان بگه همه چی تمومه میسپارم ...
عزیزم من دوتا شغل دارم و همزمان دارم درس میخونم و از تو خیلی موفق ترم
خداروشکر تو شهرمون عکس کلاسام رو در و دیوارا هست
تفریحمم به جاشه و زندگیمم رو شوهر بنا نیست.اونموقع که تو داری برا فامیلا شوهرت حرف میزنی و حرص میخوری من دارم درس میخونم کار میکنم و زندگیمو میسازم فقط از لحن زنایی مثل تو خوشم نمیاذ.همین
خب مشخصه وقتی تویی جامعه نباشی و برای دل خودت مشغول نباشی زندگیت سرد میشه دیده هم نمیشی چهار تا دوست آدم حسابی پیدا کن برو بیا سفر برو آنقدر منفعل نباش سعی کن تمرکزتو بزاری روی یه هدف مشخص برای خودت ک ارتقا پیدا کنی کم کم همه چی درست میشن