2777
2789
عنوان

دوتا زایمان پشت سرهم داشتم

180 بازدید | 9 پست

به فاصله یک سال و یک ماه 

الان اصلا دندونی تو دهنم نمونده همش بیست و شیش سالمه 

بیمه آسیا داریم تکمیلی اصفهان هم هستیم کسی هست بدونه طرف قرارداد این بیمه اصلا هست توی اصفهان

چرا کلسیم نخوردی ؟

فقط 27 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خدا بهت صبر بده من که پوکیدم کلا نه جسمی برام مونده نه روحی

منم الان همینم افسردگیم برگشته از لگن درد نمیتونم راه برم ،شش  ماهه بودم متوجه بارداری شدم ناخواسته بود،خدا به هممون کمک کنه

من حسابم ز همه مردم این شهرجداست🌱من امیدم به خدا،بعدخدا،هم به خداست….💫🌓
منم الان همینم افسردگیم برگشته از لگن درد نمیتونم راه برم ،شش ماهه بودم متوجه بارداری شدم ناخواسته ...

وااای عزیزم منم موقع راه رفتن لگنم تلق تولوق میکرد ماه های اخر موقع پهلو به پهلو شدن خیلی گریه میکردم 

وااای عزیزم منم موقع راه رفتن لگنم تلق تولوق میکرد ماه های اخر موقع پهلو به پهلو شدن خیلی گریه میکرد ...

دقیقا همینجوریم همه چی سخت میگذره🥲

من حسابم ز همه مردم این شهرجداست🌱من امیدم به خدا،بعدخدا،هم به خداست….💫🌓