2777
2789
عزیزم من بهت حمله کردم حالت خوبه؟؟؟؟؟؟؟؟من این همه با خنده و احترام جوابتو دادم یادت رفته چقد هی میگ ...

عزیزم من با شما هیچ دعوایی ندارم صاحب اون تاپیک به من حمله کرد

با شما هیچ مشکلی ندارم نمیدونم چرا شمارو تگ کردن 

اون خانوم باید تاپیکشو مدیریت میکرد که نکرد 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم من با شما هیچ دعوایی ندارم صاحب اون تاپیک به من حمله کردبا شما هیچ مشکلی ندارم نمیدونم چرا شما ...

عکس پیام منو گذاشتی گفتی این خانمو تعلیق کن مگه چکادت کردم

فقط 21 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

عجب بی چشم و رویی هستی خودت نبودی میپریدی ریپلای میکردی توهین میکردی واقعا که

با منی😐

من درمورد شما حرفی زدم؟

خجالت نمیکشی اینجوری حرف میزنی وقتی من کلامی به تو حرفی نزدم؟

ما داشتیم باهم حرف میزدیم هیچ کدومم از هم ناراحت نشدیم

خوبی از خودته عزیزم لطف داریآدم یا تاپیک نمیزنه یا اگه میزنه مدیریت میکنه به کسی توهین نشه انقدر حرف ...

فدات بشم عیبی نداره بگذر قلب و روحت آروم بمونه

بخدا اینقدر اینجا بهم توهین میکنن اصلا جواب نمیدم امضامم هست❤️

لایک ممنوع❤️🩷🧡💛💚💙🩵💜🤎🖤🩶🤍 فقط به نظرات محترمانه، پاسخ داده میشود😊😊                                               

اگه بعد پست اون کاربر بهش مودبانه تذکر میدادی حتما پستشو پاک میکرد اما این کارو نکردی چون از توهین ب ...

اون خانم نه ادبیات تو رو داشت نه به اندازه تو تاپیکو به هم زد

خیلی از چاق ها نفرت داری و از لاغری خودت بیزاری میتونستی پست مجزا بذاری و مثل اون خانم تو یه پست هر چی میخوای بگی نه اینکه بشینی رمان بنویسی با ادبیات چاله میدونی که چاق ها فلانن بهمانن فقط چون خودت لاغری و مدام ریپ بزنی کش بدی بحثو 

چندین نفر هم پست گذاشتند کی آدم چاق مریض دوست داره من ایراد نگرفتم چون نظرشو گفته و رفته شروع نکرده مسخره بازی و تخلیه عقده 

الان هم میتونی تاپیکت رو قفل کنی 

من نی نی یار رو صد بار هم شده تگ میکنم تا رسیدگی کنه چون وقتمو تلف کردی و سمج شدی و حرف مودبانه رو نمیفهمی

عزیزم من بهت حمله کردم حالت خوبه؟؟؟؟؟؟؟؟من این همه با خنده و احترام جوابتو دادم یادت رفته چقد هی میگ ...

من اون تاپیک بودم بی طرف هم نظر میدم،شما اول بی احترامی کردی به لاغرا که اره مردا میخورن به استخونو چاق دوست دارنو فلان و چن تا چیزِ دیگه

شما اول شروع کردی😊

بخاطرِ حیوانات به انسان ها توهین نکنید...

یه سوال دارم ازتون!

قطعا هم سنتون به نسبت بالاست(منظورم اینه بچه و نوجوان نیستید)هم احتمالا مادر و همسر کسی هستید و کلی تجربه تو زندگیتون دارین

واقعا چطور روتون میشه همچین بحث الکی رو ادامه بدین؟!من واقعا خندم گرفت که چرا باید سر چاقی و لاغری دو نفر که اصلااا همو نمیشناسن انقدرر بحث و دعوا شه مث بچه ها که هر کدوم میگه من درست میگم

اون خانم نه ادبیات تو رو داشت نه به اندازه تو تاپیکو به هم زدخیلی از چاق ها نفرت داری و از لاغری خود ...

همین لیلیخانم اول شروع کرد به لاغرا توهین کرد ولی شما چون خودتون تپل هستین به اون گیر ندادی،اومدی گیر دادی به این نارگیل

نارگیل خواست از لاغرا دفاع کنه که اینجوری شد

شما اول باید به لیلیخانم میگفتی اینجوری نگه

بخاطرِ حیوانات به انسان ها توهین نکنید...

با منی😐من درمورد شما حرفی زدم؟خجالت نمیکشی اینجوری حرف میزنی وقتی من کلامی به تو حرفی نزدم؟ما داشتی ...

تو تاپیک چاقی ایشون رو مسخره کردی و به همه خانم های چاق توهین کردی چون دیدی منم طرف تو نیستم سوسک شدی زدی زیرش؟😂 اصل دعوا رو با همین کاربر داشتی و توهین کردی به ظاهرش خودت از کامنت این خانم لجت گرفته بعد میگی ناراحت نشدیم؟ اگه ناراحت نشدی چرا تاپیک منو به حاشیه بردی؟عجببببب

حالت خوبه؟برو یه بار دیگه درست بخون بعد بیا با من حرف بزنواسه خودم متاسف شدم واسه هم کلام شدن باهات

پست اون خانم درباره لاغراوبرخورد به استخوان

دقیقا به اندازه پستهای شما درباره چاقها زشت وزننده بود

پس جفتتون کار زشتی کردین

استارتر اون تاپیک فقط دغدغه ذهنیشو سوال کرده بود ونظر سنجی میکرد

لزومی نداشت شما دونفر انقدر زشت صحبت کنید 

کاش یاد بگیریم محترمانه جواب همو بدیم

که البته جزو محالاته 

عزت نفس برای انسان غوغا میکند...
الان من به شما فوش بدم شما سکوت میکنی؟جالبه

توهین رو ممکنه به روش خودم پاسخ بدم اما نه با مقابله به مثل با یک فرد دریده و بی‌ادب! 

نه با آلوده کردن زبان و بیانم به توهین جنسی! 

نه با به زبان آوردن کلامی که توهینی به نوع انسان محسوب می‌شه! 

ضمن عرض ندامت نسبت به هرگونه فعالیت کاربری و بازدید از صفحات این سایت و هرگونه نقش‌آفرینی در رونق این مجموعه‌، امیدوارم بعد از این هرگز  بازدیدکننده صفحه‌ای از این سایت نباشم.