2777
2789

حرف صدف شد و دعوایی که راه انداختید هم دیدم یاد این ابیات حافظ افتادم:

بر تو خوانم، زِ دفترِ اخلاق

آیتی در وفا و در بخشش

هرکه بِخْراشَدَت جگر به جفا

هم‌چو کانِ کریم، زَر بخشش

کم مباش از درختِ سایه‌فکن

هرکه سَنگَت زَنَد، ثمر بخشش

از صدف یاددار، نکته‌ی حِلم

هرکه بُرَّد سَرَت، گُهَر بخشش

خلاصه که اونی که عذر گناه می‌پذیره و زودتر می‌بخشه خودش رو بالا می‌بره! 

ضمن عرض ندامت نسبت به هرگونه فعالیت کاربری و بازدید از صفحات این سایت و هرگونه نقش‌آفرینی در رونق این مجموعه‌، امیدوارم بعد از این هرگز  بازدیدکننده صفحه‌ای از این سایت نباشم. 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

والا تو اون تاپیک کسی به شما چیزی نگفت چون لاغری ناراحت شدی!!! اولین بار هم نمیشه گفت چون سر همین ما ...

تاپیک خودتو که بلد نبودی مدیریت کنی 

اخرشم کم آوردی همشونو قفل کردی 😏

توی تاپیک من پست نذار 😒

تاپیک خودتو که بلد نبودی مدیریت کنی اخرشم کم آوردی همشونو قفل کردی 😏توی تاپیک من پست نذار 😒

وقتی آدمی مثل تو فحاشی کنه نی نی یار هم رسیدگی نکنه چطور باید مدیریت کنم؟ گوشی رو از دستت بگیرم؟ قفل کردن تاپیک رو برای همین مواقع گذاشتن

نمیدونمیه بار فقط تنظیمات کارخانه زدم همونم وسطاش گیر کردم😂

ای وای

خیی ضروری ببیند من نمیتونم دیگه تایپک بزن نمیشه برام بزنید خواهرانه خیلی ضروریه🙏🙏😔😔

امام مهدی من زمین رااز عدالت لبریز می کنم              چنانکه از ستم پر شده است                                                       🌸اللهم عجل لولیک🌸

@niniyar_1 @niniyar_2 @niniyar_3 @niniyar_5 نی نی یار عزیز لطفا وقتی اومدین به این موضوع توجه کن ...

عزیزم من بهت حمله کردم حالت خوبه؟؟؟؟؟؟؟؟

من این همه با خنده و احترام جوابتو دادم یادت رفته چقد هی میگفت چاقا بدبون و اویزونن و فلان خوبه من تعریف کردم ک شمالیا غذاهاشون خوشمزس و فلا عجب ادم بی چشم و رویی هستی

فقط 21 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

حرف صدف شد و دعوایی که راه انداختید هم دیدم یاد این ابیات حافظ افتادم:بر تو خوانم، زِ دفترِ اخلاقآیت ...

زیبا بود اما گاهی وقتا آدم واقعا نمیتونه سکوت کنه اگه شاتی که من گذاشتمو خونده باشی درک میکنی 

دوست نداشتم اونجوری صحبت کنم اما از حرفی که اون کاربر زد واقعا عصبی شدم

حرف صدف شد و دعوایی که راه انداختید هم دیدم یاد این ابیات حافظ افتادم:بر تو خوانم، زِ دفترِ اخلاقآیت ...

زیبا بود اما گاهی وقتا آدم واقعا نمیتونه سکوت کنه اگه شاتی که من گذاشتمو خونده باشی درک میکنی 

@niniyar_1 @niniyar_2 @niniyar_3 @niniyar_5 نی نی یار عزیز لطفا وقتی اومدین به این موضوع توجه کن ...

عجب بی چشم و رویی هستی خودت نبودی میپریدی ریپلای میکردی توهین میکردی واقعا که 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

@لیلیخانم

مرسی تگم کردی واقعا متاسفم برا همچین بیماری

1
5
10
15
20
25
30
35
40

زیبا بود اما گاهی وقتا آدم واقعا نمیتونه سکوت کنه اگه شاتی که من گذاشتمو خونده باشی درک میکنی دوست ن ...

وقتی در جواب های، هوی پاسخ می‌دی فرقی با طرف مقابل نداری!

در واقع انسان بودن ما تو چنین موقعیتی محک می‌خوره که بهمون کم‌لطفی بشه و ضربه و جراحتی وارد بیاد اما بر خلاف قاعده جنگل، از قیود اخلاقی‌مون دست نکشیم و مقابله به مثل نکنیم و بزرگوارانه برخورد کنیم. 

ضمن عرض ندامت نسبت به هرگونه فعالیت کاربری و بازدید از صفحات این سایت و هرگونه نقش‌آفرینی در رونق این مجموعه‌، امیدوارم بعد از این هرگز  بازدیدکننده صفحه‌ای از این سایت نباشم. 
وقتی آدمی مثل تو فحاشی کنه نی نی یار هم رسیدگی نکنه چطور باید مدیریت کنم؟ گوشی رو از دستت بگیرم؟ قفل ...

اگه بعد پست اون کاربر بهش مودبانه تذکر میدادی حتما پستشو پاک میکرد اما این کارو نکردی چون از توهین به لاغرا داشتی لذت میبردی 

الانم محترمانه دارم بهت میگم از تاپیکم برو بیرون اگه ذره ای برای خودش ارزش قائل باشی میری