2777
2789
عنوان

❌بیاین تعریف کنم تعرض جنسی عمومو بهم

| مشاهده متن کامل بحث + 10154 بازدید | 171 پست
چی بگم والابهتون حق میدم از اینکه حالتون رو نمیپرسه دلگیر باشیدولی خب هیچ زنی هم حاضر نمیشه بچه وزند ...

این همه زن هست بچه هاشونو برمیدارن میرن با چنگ و دندون بزرگ میکنن خودشون کار میکنن تا بچه بزرگ کنن 

مادر من زیر یک سال با پسر عمش ازدواج کردو کلا انگار نه انگار ما وجود داریم ندیدمش نمیدونم چجور موجودیه 

برای سلامتی مادربزرگم حمد بخونی خوشحال میشم🫀🙃
چی بگم والابهتون حق میدم از اینکه حالتون رو نمیپرسه دلگیر باشیدولی خب هیچ زنی هم حاضر نمیشه بچه وزند ...

شایدم پی عشق و حالش!!!لزوما هرکسی ک بچه دنیا میاره مادر نیست

وقتی میام نی نی سایت ی صلوات شمار دستم میگیرم و با نام و یاد خدا شروع میکنم ب صلوات فرستادن😁                

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دختر تو دیگه بزرگی من نمیدونم چرا تو اون خونه موندی ،که هر لحظه بابات میاد ازت پول بگیره ،مگه معلم نیستی ،پنهونی درخواست انتقالی به به شهر دور و بزرگ بده که قابل شناسایی نباشی ،تو شهرهای بزگتر هم پاسیون هست هم اتاق تک که کرایه اش کمتره ،وسایلای خود و خواهرت یواشکی جمع کنید به بهونه اردو یا مسافرت برای همیشه فرار کنید از خونه مثلا عمه و عموها و بابای معتاد چه غلطی میخوان بکنن ،کار بکن زندگی خودت و خواهرت و بساز

دختر تو دیگه بزرگی من نمیدونم چرا تو اون خونه موندی ،که هر لحظه بابات میاد ازت پول بگیره ،مگه معلم ن ...

خب خیلی چیز ها هست که باید در نظر بگیرین 

خواهرم توهمی هستش و من نمیتونم نگهش دارم مثلا یهو درو باز میکنه چهاردستو پا میره تو کوچه 

یهو میزنه شیشه های اتاقو با عصاش میشکنه از تنها کسیکه حساب میبره عممه من به معنی واقعی از پسش برنمیام 

تو تاپیک های قدیمی گفتم که چقدر اذیت میکنه حتی هنوزم تاجایی که بتونه مخالفت میکنه مدام نفرینم میکنه که تو چرا سالمی و من نیستم مریضه دیگه 

دومین مشکل هم اینه که من کل حقوقمو میدم قسط بانک که وام برای درمان خواهرم برداشتم  و تمام مخارجم رو از موسسه درمیارم برم شهر دیگه درامد موسسم رو از دست دادم و دوباره تا جا بیوفتم درامدی ندارم که بتونم گذران زندگی کنم 

شاید بتونم به زندگی عادی داشته باشم 

من چیز زیادی نمیخوام 

غذای گرم مبخوام و خواب راحت 

بدون استرس بدون ترس

خواهرم که دیوونست 

مامانجون راحت میشه یکی از درد سراش کم میشه 

بابام ناراحت میشه چون پول نمیدم و بارانم قطع میشه 

یدونه عمم همدمشو از دست میده دختر عمم تنها میشه که یادشون میره شاگردام و همکارام یه مدت جای خالیمو حس میکنن بعد دیگه جام پر میشه 

میدونین میخوام وقتی خوارو دیدم بهش بگم که 

تا اینجا تونستم 

بعد این دیگه نتونستم نه روز های خوبتو میخواستم نه بد 

تا الان چیکار باید میکردم که نکردم؟ 

بعد این دیگه راهی نیست 

هیچی نمونده که برام 

این همه ادم اومدن تاپیکام اینا هم هیچی نتونستن بگن

چیکار کنم؟ 

به کدوم روزم امیدوار باشم وقتی روز به روز داره بد تر میشه