2777
2789
من اولین باره دارم با کسی دعوا میکنمپست بالارو ببین آخهتاپیک زد و اجازه داد انقدر راحت به لاغرا توهی ...

خدایی خانوم خوبی هستی بیخیال جوابشونو نده خدا تو کاسه شون میزاره

لایک ممنوع❤️🩷🧡💛💚💙🩵💜🤎🖤🩶🤍 فقط به نظرات محترمانه، پاسخ داده میشود😊😊                                               

من اولین باره دارم با کسی دعوا میکنمپست بالارو ببین آخهتاپیک زد و اجازه داد انقدر راحت به لاغرا توهی ...

لایک ممنوع❤️🩷🧡💛💚💙🩵💜🤎🖤🩶🤍 فقط به نظرات محترمانه، پاسخ داده میشود😊😊                                               

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

والا تو اون تاپیک کسی به شما چیزی نگفت چون لاغری ناراحت شدی!!! اولین بار هم نمیشه گفت چون سر همین ماجرا حداقل با سه نفر درگیر شدی 😂 و کاربران دیگه هم برای ادبیاتت تاسف خوردند

من به اون خانم هم تذکر دادم خودش هم پذیرفت وزنش بالاست تو چرا اینطوری می‌کنی؟ فحاشی خودت رو یه نگاهی بنداز میفهمی که زیادی ناراحت شدی حالا چون لاغری دلیل نمیشه هر چی از دهنت در میاد به افرادی که لاغر نیستند بگی 

بعد اصلا یکی دیگه چیزی گفته به من و وزن من چه ربطی داره🤣🤣🤣

اونقدر که تو از لاغریت احساس ضعف کردی من از هیچ مشکلی تو زندگیم ناراحت نیستم 

والا تو اون تاپیک کسی به شما چیزی نگفت چون لاغری ناراحت شدی!!! اولین بار هم نمیشه گفت چون سر همین ماجرا حداقل با سه نفر درگیر شدی 😂 و کاربران دیگه هم برای ادبیاتت تاسف خوردند

من به اون خانم هم تذکر دادم خودش هم پذیرفت وزنش بالاست تو چرا اینطوری می‌کنی؟ فحاشی خودت رو یه نگاهی بنداز میفهمی که زیادی ناراحت شدی حالا چون لاغری دلیل نمیشه هر چی از دهنت در میاد به افرادی که لاغر نیستند بگی 

بعد اصلا یکی دیگه چیزی گفته به من و وزن من چه ربطی داره🤣🤣🤣

اونقدر که تو از لاغریت احساس ضعف کردی من از هیچ مشکلی تو زندگیم ناراحت نیستم 

اتفاقا من رفتم تاپیکشو خوندم

ادبیاتت خیلی زشت بود

ز اختیار جهان عقده‌ای است در دل من     که جز به گریه ی بی‌ اختیار نگشاید ..‌.

خوبی از خودته عزیزم لطف داری

آدم یا تاپیک نمیزنه یا اگه میزنه مدیریت میکنه به کسی توهین نشه انقدر حرف اون کاربر زشت و زننده بود تعجب کردم چرا هیچی بهش

نمیگه

اونوقت من یه چیز ساده گفتم جوری به من حمله کرد 

خودش چاقه داشت از توهینای اون کاربر به لاغرا لذت میبرد فک کنم🤦‍♀️

مرسی که اومدی صلح برقرار کنی 💚

کنار ساحل پر 

بازار عرب ها هم بعضی مغازه ها میفروشن 

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
اتفاقا من رفتم تاپیکشو خوندمادبیاتت خیلی زشت بود

عزیزم برو بیین از کجا شروع شد؟

بیا بهم بگو دقیقا از کجا شروع شد و اولین پست من در جواب چه پستی بود

و پست دومم در جواب چه پستی بود

ناعادلانه قضاوت نکنیم 

اسی میتونی کمک کنی چجوری گوشیمو ریست فکتوری کنم

کسی بلده به بگه لطفا

امام مهدی من زمین رااز عدالت لبریز می کنم              چنانکه از ستم پر شده است                                                       🌸اللهم عجل لولیک🌸