2777
2789

تجربش کردید؟

من خدایی تا حالا پدرم هیچ وقت منو بی پول نزاشته مگه اینکه خودش بی پول بوده باشع بعد الان خیلی نگرانم آخه خیلی پول ندارم وسط امتحاناتم هست حتی مواد غذایی ندارم بخوام غذا درست کنم😓

من خودمم الان وسط همین دوره ام که هستی منتها من خوابگاهی نیستم

آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛

عزیزم جقدر درکت میکنم...من هیچوقت دانشجو نبودم

ولی خیلی وقتا پول نداشتم غذا درست کنم اونم نه برا خودم برا 3تا بچه و شوهرم و خودم 💔💔

کاش یکم پول داشتم بهت هدیه میدادم بهترین غذاهارو درست میکردی میخوردی

مادر یه عدد دوقلو دختر.👭..آقایون سایت درخواست و نظر نذارن مچکرم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم جقدر درکت میکنم...من هیچوقت دانشجو نبودمولی خیلی وقتا پول نداشتم غذا درست کنم اونم نه برا خودم ...

خیلی لطف دارید ممنونم بی پولی روزگاریه که واسه همه ممکنه پیش بیاد ولی خدا روزی رسونه منم بابام بهم پول داد 

خیلی لطف دارید ممنونم بی پولی روزگاریه که واسه همه ممکنه پیش بیاد ولی خدا روزی رسونه منم بابام بهم پ ...

خداروشکر عزیزم پول بدستت رسید ان شاء الله  برکتش زیاد باشه کلی خوراکی و غذای خوب بخری گل دختر❤️❤️❤️

مادر یه عدد دوقلو دختر.👭..آقایون سایت درخواست و نظر نذارن مچکرم