2777
2789
عنوان

واقعا ممکنه کسی بتونه بچه همسر رو مثل بچه خودش دوست داشته باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 996 بازدید | 74 پست

کاشکی می‌تونستم اونطور ک لیاقتته باهات حرف بزنم اما شخصیت خودم اجازه نمیده تو ک اینقدر سنگی چرا با پدرش ازدواج کردی زندگی این بچه رو نابود کردی توجه پدرشو ازش گرفتی از آسمون ک نیوفتاده بچه از روز اول بوده الآنم جمع کن از زندگیشون برو اون بچه باید اولویت اول پدرش باشه گرچه پدرش اگ مسئولیت میدونست میگشت یه آدم شایسته برای ازدواج انتخاب می‌کرد ک دختر معصومش زیر دست .... لا اله الا الله لطفاااااا برو از زندگیشون بیرون قبل از اینکه بیش از این زندگی اون دختر بدبخت نابود کنی 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

لطفا به‌اش صمیمی شو

مگه نداریم زن بابا حتی از مادر خود بچه. هزار با بهترههه

واقعا دلم به حالش میسوزه

وحسم،میگه شما هم از زنانی بی‌غیرت نیستید

ولی مهره دختره به دلتون ننشسته، اون دختر قراره خواهر بچه هاتون باشه،بعدا بعد شماها حواسش به بچه هاتون میمونه

ا

امام مهدی من زمین رااز عدالت لبریز می کنم              چنانکه از ستم پر شده است                                                       🌸اللهم عجل لولیک🌸

آدم از دست بچه ی خودش عاصی میشه چه برسه بچه مردم ولی عزیزم این دختر همیشه بچه نمی‌مونه فردا این روز ها یادش میاد همه رو سر خودت خالی می‌کنه مخصوصا بچه های الان که از مادر خونی خودشون هم حساب و کتاب میکنند جای مادرش نبودی حداقل ولی نزار دشمنی بشه و کینه اینو همیشه یادت باشه تو رو هم مثل آب خوردن طلاق میدن ولی اون بچه همیشه دختر پدرش هست و میمونه

بقران قلبم آتیش گرفت بمیرم برای اون دختر بمیرم ک اینقدر بی پناهه

خدا کمکش کنه امیدوارم پدرش عقلش برسه و نجاتش بده

هرچند دنیا همینطوری نمیمونه

استارتر تاوان این رفتارش رو با بچه خودش میده

حالا دنبال چی هست به کنارچون دخترتون نیست اینجوریهولی اگه دخترتون بود میزاشتی اینجور باشه.تنبیهش نمی ...

والا درس که اصلا نمیخونه میگه خوشم نمیاد

صبح تا شب مشغول چت کردن با پسراست

و یه سری چیزایی مثل گ ی بودن و اینا براش جذابه

باباش میگه ولش کن مهم نیس اقتضای سنشه...خب من چرا باید خودمو اذیت کنم و برام مهم باشه؟

کاشکی می‌تونستم اونطور ک لیاقتته باهات حرف بزنم اما شخصیت خودم اجازه نمیده تو ک اینقدر سنگی چرا با پ ...

خوشم اومد👌🏼

منم خیلیی خودمووو کنترل کردم چیزی ک در شان ایشون بودو نگفتم

ماهی ها گریه شان دیده نمی‌شود . . . ! گرگها خوابیدنشان ، عقابها سقوطشان و انسان ها درونشان . . .👌🏻
خدا کمکش کنه امیدوارم پدرش عقلش برسه و نجاتش بدههرچند دنیا همینطوری نمیمونهاستارتر تاوان این رفتارش ...

امیدوارم جفتشون سر عقل بیان و این بچه رو پناه بدن قبل از اینکه داغون تر از این بشه

خوشم اومد👌🏼منم خیلیی خودمووو کنترل کردم چیزی ک در شان ایشون بودو نگفتم

بخدا قلبم سوخت گناه داره این بچه الان سنی داره ک حتما باید یکی راهنماییش کنه باید باهاش وقت بگذرونن اونوقت شده قربانی دست یه مشت خودخواه 

والا درس که اصلا نمیخونه میگه خوشم نمیادصبح تا شب مشغول چت کردن با پسراستو یه سری چیزایی مثل گ ی بود ...

اگه شما حواستون نباشه پس کی خواهرم

با پدرش حرف بزنید

دخترون اگه بود چکار میکردید؟

این سوال رو از خودتون بپرسید یه لحطه فک کنید دخترتونه

چکارا میکرید.

شما همسر پدرش وجای مادرش هستیدعشقم

ممکنه حق ندارم اینا رو بگم ولی اون الان نمیدونه داره راه کجو میره

امام مهدی من زمین رااز عدالت لبریز می کنم              چنانکه از ستم پر شده است                                                       🌸اللهم عجل لولیک🌸

من نمیدونم چند سالتونه خودم ۲۴ سالمه یه دخترخاله ۱۴ ساله دارم خالم طلاق گرفته این هی میومد خونمون همین حرفا رو میزد والا منم دیگه حوصله حرفای این جوون هارو ندارم همش یا دارن سریال های همجنس بازی میبینن یا با دوستشون چرت و پرت میگن واقعا حق داری حتی منم کلافه میشم

شاید چون اون سن هارو رد کردم دیگه برام جذابیت نداره اینجوری شدم

حالا من چون دختر خالم بود تونستم یجوری از سر خودم بازش کنم خدا به دادت برسه

البته میتونی براش تراپیست بگیری هفته ای یه بار یا دو هفته یه بار یه ساعت بره با تراپیستش صحبت کنه هم حرفاشو میزنه هم یکی است راهنماییش کنه

منم تو نوجوونیم خیلی تجربه ها داشتم ولی الان حتی حوصله ندارم یه نوجوون رو راهنمایی کنم فقط میخوام تنهام بزارن ولم کنید

Ring through my ears and sting my eyes, your Spanish lullaby 💕