2777
2789
عنوان

واقعا ممکنه کسی بتونه بچه همسر رو مثل بچه خودش دوست داشته باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 1021 بازدید | 74 پست

اگه باهاش دوست بشی میتونی اصلاحش کنی ، باید باهاش رابطه‌ی خوبی برقرار کنی تازه وقتی انقدر باهات صمیمیه راحت میتونی رو مخش راه بری 

اون وقت خم تو راحت میشی هم خودش ، اون که مادر بالا سرش نبوده بیسیک های زندگی رو بهش یاد بده ، مهربون باش مهربون باش ..

اونور را نگاه کن.

حالا دنبال چی هست به کنار

چون دخترتون نیست اینجوریه

ولی اگه دخترتون بود میزاشتی اینجور باشه.

تنبیهش نمی‌کردید

تربیتش نمی‌کردید

اونم گناه داره لطفا و بهتره حواستون بهش باشه

ممکنه حرفتون رو گوش نده یا ا گه بحث کنید به‌اش که مصلحتش روو میخواید ،بهتون بگه به تو چا، مادری تو برو پی کارت بابا

ولی با پدرش حرف بزنید گناه داره حتما حرف بزنید حتی شده با مشاور. حرف بزنید تا راهنماییتون  کنه

آیندشون اینجور از الان خرابههه

امام مهدی من زمین رااز عدالت لبریز می کنم              چنانکه از ستم پر شده است                                                       🌸اللهم عجل لولیک🌸

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بله زندایی من مثل بچه های خودش عاشقانه بچه های داییمو دوست داره

اما شما انگار ازاون بچه بدبخت بدت میاد!بااین توصیفات

ن اینک فقط مثل بچه خودت دوست نداشته باشی

عمیقا دلم برای اون بچه سوخت کاش کسایی ک اینجوری هستن هیچ وقت بامرد بچه دار ازدواج نکنن

ماهی ها گریه شان دیده نمی‌شود . . . ! گرگها خوابیدنشان ، عقابها سقوطشان و انسان ها درونشان . . .👌🏻
طلاقولی نمیبره پیش خودش

عزیز شما میدونستی که این بچه هست و ازدواج کردی. اگه بی محبتی کنی کارما هم تو این دنیا هم اون دنیا گریبانتو میگیره. حداقل سعی کن ظاهرأ بهش محبت کنی. نذار دنبال محبت آویزون پسرا بشه

ی بچه که پدرش جدا شده و با ادمی مثل شما زندگی میکنه طبیعتا ذهنش دنبال ارتباط با پسرا میره شما بزرگترید چجوری راهنمایی نمیکنید 

ی غریبه هم اینطوری نیست که شما هستید

وقتی قبول میکنی با مرد بچه دار ازدواج کنی ، یعنی مسئولیت اون بچه رو هم قبول کردی . ممکنه اون دختر توی درس خوب نباشه ولی هر کس استعداد خودش رو داره فقط باید پیداش کنی . 

این رو هم بدون که هر مشکلی برای اون دختر پیش بیاد ، اثرش مستقیم توی زندگی شما هم هست ، هر چقدر هم موفق باشه ، بازم افتخار و آرامشش برای خودته . پس بهش توجه کن و براش وقت بذار 

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم
طلاقولی نمیبره پیش خودش

اونجا خونه پدرشه و تا هروقت بخواد میتونه بمونه 

صد در صد شمام شرایط شوهرتونو میدونستید بعد ازدواج کردید 

دوستش نداری کلا کاری بهش نداشته باش ولی حق اذیت کردنشو نداری 

چقد دلم گرفت براش 

انگشت شمار بودن تاپیک هایی که تو این چند سال تونستن اشکمو دربیارن

هیچوقت من رو لایک نکنید💥🔥کاربری دست دو نفر✌️

سلام خواهر گلم 

لطفا سعی کنید باهاش مهربون تر باشید 

باهاش حرف بزنید سن حساسی داره 

راهنمایی درست کنید ....کمکش کنید 🌸

مطمئن باشید مهربانی ها و کمکی که به اون دختر میکنید 

هزاران برابرش به زندگی خودتون بر میگرده 

** کاربر گرامی اگر امضامو دیدی.🍀                                    و برای شادی و سلامتی و ظهور آقا امام زمان( علیه‌السلام) صلوات فرستادی بگو تا من هم هدیه به شما صلوات بفرستم سپاسگزارم 🌿🦋                                                     اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم.                     اللهم عجل لولیک الفرج بحق امام حسین علیه السلام.  هر  جا که هستی همراه من سه بار بگو صَلَّی اللهُ عَلَیکَ یا اَبا عَبدِالله  )    خوشحال میشم صفحه اول این تاپیک رو مطالعه کنید لینک تاپیک..بزنید رو این متن ..شاید ديدن اين متن اتفاقی نبوده و شما به تاپیک امام زمان علیه السلام دعوت شدید :)

دلم برای دختره سوخت چقدر گناه داره 

با گوش دادن به حرفاش هیچی ازت کم نمیشه 

مثل بچت نبین ولی باهاش مثل یه دوست باش 

سعی نکن اون مثل دخترت باشه یا تو مادرش 

ولی میتونی براش مثل یه دوست و رفیق باشی 

اگه این حرفایی که تو میگی چرت و پرت رو هم بهت میگه 

یعنی اینکه دختر خوبیه سعی داره باهات خوب باشه