2777
2789
عنوان

متاهلا مجردااا جمع شین کارتون دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 423 بازدید | 44 پست

متاهلم خداراشکر راضیم 

فقط خدا کمک کنه یه مشتری برای زمینمون پیدا بشه مشکلی ندارم 

بر چهره دلربای مهدی صلوات 💚💚💚   💚💚💚                اللهم صلی علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم .                            اللهم عجل الولیک الفرج  به حق مادر پهلو شکسته 💔
اقا بالاسرو ک گفتی از شوهر ناامید شدم🤣ولی خب دلیل من برا انتخاب ازدواج فقط دوری از بابام و مشکلات خ ...

وآسه فرار از موقعیت هیچ وقت ازدواج نکن بعدها پشیمون میشی

هر چی راجبه من شنیدی لطفاا باور کن...من نه فرصت نه حوصله ی توضیح دادن دارم...اگه خواستی خودتم میتونی بهش اضافه کنی 🙃😊🙃

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ب نام خدا غلط کنم اقا بالاسر بیارم مجردم تنها زندگی میکنم نیاز ب جنس مخالف داشته باشم دوسپسر میگیرم ...

حآلتو خریدارمممم😍

هر چی راجبه من شنیدی لطفاا باور کن...من نه فرصت نه حوصله ی توضیح دادن دارم...اگه خواستی خودتم میتونی بهش اضافه کنی 🙃😊🙃

مجردی تا جایی بد بود که مستقل نبودم و باید  مرتب از پدرم  کمک میگرفتم ،وقتی مستقل شدم و واحد جدا تو آپارتمانمون دارم ،حقوق و ماشین ،دیگه هیچ وقت به مشکلات تجرد فکر نکردم ، کیف میکنم و حرف مردم بیکار رو هم پشت خوشبختیم گذاشتم .

آقا بالا سر نمیخوام یه شریک زندگی میخوام بقیه ی عمرم کنارش به آرامش برسم

مردای ما بیشتر بلدن محدود کنن 

بکن نکن را بندازن واسه همین گفتم آقا بالا سر

متاهلم 

هیچی

فقط 7 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خانوم وکیل آینده👩🏻‍⚖️🌱📚 متاهل💁🏻‍♀️💗   کاربری قبل تاریخ ۱۴۰۳/۷/۱۶  دست پنج نفر بوده الان فقط دست منه ❤🌱            

مجردی تا جایی بد بود که مستقل نبودم و باید مرتب از پدرم کمک میگرفتم ،وقتی مستقل شدم و واحد جدا تو ...

عالیه عزیزم موفق باشی

قدر لحظه به لحظه ی زندگیتو بدون

خونه بابام مامانم هممون اذیت میکردگفتم ازدواج کنم الان شوهرم لنگه مامانمه میگم کاش هیچ وقت ازدواج نمیکردم درهردوحالت هم خودکشی کردم ولی نشدکه بشه

دنبال یک دلیل برای پرواز بگرد حتی اگه هزار دلیل برای سقوط باشه🌱🕊🦋

مادری کردن نهایت لذت رو داره برام با هیچ لذتی قابل قیاس نیست.ولی خوب مسئولیتش هم خیلی زیاده و من هم حساسم اذیت میشم❤️

شوهرداری رو دوست ندارم.نمیدونم شاید همسرم این حس رو بهم داده💔

در من زنی تنها زندگی میکند که هر شب،دیوانه وار به سوگ خاطراتش می نشیند...💔🥀