2777
2789
عنوان

واقعا ممکنه کسی بتونه بچه همسر رو مثل بچه خودش دوست داشته باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 996 بازدید | 74 پست

ببین مجبور نیستی دوستش داشتی باشه ولی یادت نره اول اون بوده بعد تو اومدی و حق نداری اذیتش کنی و تحقیرش کنی الان اون ضعیفه و قدرت دست توعه به روزی فک کن که بزرگ شده و ادم حسابت نمیکنه

لایک نکن خواهر منننن  

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یکی عین همین رفتار رو با بچه خودت میکرد چه حالی داشتی ؟ 

شما دیدی این مرد بچه داره بازم باهاش ازدواج کردی

پس نمیتونم و حوصله ندارم چی میگه این وسط؟! 

❤️فقط حیدر(ع) امیر المومنین است ❤️آی گــــل محمـــدی کـاش بدونی ، چـــه قشنگـــه جامـه ی حیای تو🧕تــــو دلـــت دریـــایـــی از محبتـــه، دنیـــا خیلـــی کوچیکـــه بــرای تو🤏🌍آی گـــل محمــــدی کــاش بدونی، دنیـــا تشنـــه ی نجابتـــت شــده🌸طعنـــه ها مشتــی حباب روی آب، تـــازه وقــت استقـــامتــت شــده🇮🇷🧕

اینکه آدم حوصله بچه یکی دیگه رو نداره کاملا منطقیه.وای خب اونم از رگ و خون و گوشت شوهرت هست اگه شوهرتون دوست داری باهاش راه بیا اونم شوهر می‌کنه می‌ره خدا یجا عوضشو میده نترس

آخه این بچه اصلا کمک نمیخواد و حرف گوش نمیدهدرس که اصلا نمیخونههررررکلاسی بفرستیش دو روز اول میره بع ...

دست خودش نبوده متاسفانه چون خیلی کم سنه احتمالا درگیر فیلم پو.رن شده 

لایک نکن خواهر منننن  
درمان رو پیگیری میکنهچون میدونه اگه درمان نکنه منم جدا میشم و زندگیمو پای بچه یه زن دیگه نمیذارماگه ...

ببین پیگیری درمان یک چیز 

علاقه داشتن به اومدن بچه  چیز دیگری 

اگر علاقه نداشته باشه به بچه ات محبتی نخواهد داشت و با عبارات « تو خواستی / تو پافشاری کردی / تو فلانی و ..» زندگیتو زهر میکنه و به بچه خودش فقط رسیدگی میکنه نتیجه اش هم میشه تبعیض قائل شدن  بین بچه اولی و دومی 

دوستم تو سن کم مامان باباش جدا شدن

زن باباش انقدر هواش رو داره کمتر از عزیزم تو حرفاش نیست

دوستم از مامان بابای خودش بیشتر دوسش داره با وجود این که دو تا دختر دیگه هم داره خانومه

اون بچه هم گناه داره هر مشکل اخلاقی ای داشته باشه هم باز نیازمند مادر دلسوزه شما باید اول کنار میومدی بعد قبول میکردی