2777
2789
عنوان

واقعا ممکنه کسی بتونه بچه همسر رو مثل بچه خودش دوست داشته باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 1021 بازدید | 74 پست

آخه این بچه اصلا کمک نمیخواد و حرف گوش نمیده

درس که اصلا نمیخونه

هررررکلاسی بفرستیش دو روز اول میره بعد نمیره و شروع میکنه به غر زدن که خسته م و حال ندارم و ول میکنه

ولی صبح تا شب و شب تا صبح با پسرا چت میکنه و درباره س ک س و حامله گی و فلان پسر اگه عاشقم بشه و از این مزخرفات حرف میزنه

آخه این بچه اصلا کمک نمیخواد و حرف گوش نمیدهدرس که اصلا نمیخونههررررکلاسی بفرستیش دو روز اول میره بع ...

خب بهش بگو از این حرفا بدم میاد برو هرکاری دلت میخواد بکن ولی به من نگو

بخدا اگه مادر واقعیش بودی حتی روش نمیشد بیاد بهت اینهارو بگه به دوستاش میگفت به تو نمیگفت

چون مادر واقعیش نیستی فکر میکنه دوستشی بگو من دوستت نیستم بزار حریم بینمون حفظ بشه 

Ring through my ears and sting my eyes, your Spanish lullaby 💕

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب بهش بگو از این حرفا بدم میاد برو هرکاری دلت میخواد بکن ولی به من نگوبخدا اگه مادر واقعیش بودی حتی ...

نه بابا

اتفاقا به مادر واقعیش هم همینا رو میگه، ولی خب زیاد نمیبیندش

مادرش بهش گفته تو عرضه نداری مخ یه پسر خوشتیپ رو بزنی!!!

نه بابااتفاقا به مادر واقعیش هم همینا رو میگه، ولی خب زیاد نمیبیندشمادرش بهش گفته تو عرضه نداری مخ ی ...

یا مریم مقدس اینها دیگه چه خانواده ای هستن تو باهاشون درگیری خدا صبر بده

از اون مادر همچین دختری دور از انتظار نبود والا

اون زن اگه مادر بود یکی میخوابوند تو گوش بچه‌ش نه اینکه بگه بی عرضه ای انگار مثلا طرف دانشجوی دکتراست نتونسته مخ بزنه هنوز نرفته دبیرستان😐😐😐😐😐😐😐😐😐

Ring through my ears and sting my eyes, your Spanish lullaby 💕

سلام عزیزم 

فقط به این فکر کن که این بچه اگه درست تربیت نشه رو بچه های آینده خودت هم اثر منفی میزاره

پس حتی اگه دوسش نداری برای تربیتش وقت و انرژی بذار و اگه نیازه از مشاوره کمک بگیر

خدایا شکرت...
سلام عزیزم فقط به این فکر کن که این بچه اگه درست تربیت نشه رو بچه های آینده خودت هم اثر منفی میزارهپ ...

من هرچی هم بگم بچه تو این سن باید درس بخونه یا یه کلاسی چیزی بره نه که صبح تا شب دنبال لاس زدن با پسرا و حامله شدن و س ک س و عشقبازی باشه بازم فایده ای نداره

چون باباش که میگه اقتضای سنشه و باید بهش بی توجهی کرد تا یادش بره

مامانش هم که انگار خوشش میاد و چیزی نمیگه

قطعا بچه دیگه ای میخوام

با این وضعیت ؟؟ در تاپیک های قبلی‌تون گفتید درمان پیگیری نمیکنه الان همچنان مقاومت میکنه یا درمان رو پذیرفته ؟ 

فکرکنم خودش علاقه ای به بچه دیگه ای نداره 

با این وضعیت ؟؟ در تاپیک های قبلی‌تون گفتید درمان پیگیری نمیکنه الان همچنان مقاومت میکنه یا درمان رو ...

درمان رو پیگیری میکنه

چون میدونه اگه درمان نکنه منم جدا میشم و زندگیمو پای بچه یه زن دیگه نمیذارم

اگه هم علاقه به بچه دوم نداره نباید ازدواج میکرد وگرنه اون که بدش نمیاد من عمرمو پای بچه مردم بذارم

متاسفانه پدرعاقلی نداره اگر ضربه خورد چی؟ اگر هرز پریدن از همین سن سادگرفت چی؟ اگر معتاد و وابسته شد ...

دیگه اینا به من ربطی نداره

من واقعیتو به همسرم گفتم که دخترش تو چه فازیه

وقتی خودش با این قضیه اوکیه دیگه بقیش به من مربوط نیست