2777
2789
عنوان

گرونی وارد می‌شود 😂

| مشاهده متن کامل بحث + 917 بازدید | 86 پست
دلار به ۱۰۰ تومان میرسه شک نکنیدببینید چقد بدبخت میشیم

اینکه طرح خود دولت حتما میرسیم میخوان کمبود ها رو از جیب مردم برگردونن 

همین که دوهزار اسرائیلی کشته شدند تموم رسانه های دنیا اومدن و این خبر پوشش دادن 😑....بگذریم که جنایت و کشت و کشتار بشدت محکوم میکنم😡... ولی حرفم اینه که مدتهاس که ترکیه فاشیست ماشین کشتارش داره در نقاط و جای جای که مردم کورد زندگی میکنن نسل کشی میکنه😶 ....بدون هیچ پوشش خبری در دنیا جینساید رخ میده ....در حق کوردها ....😐😑😶
خدا به داد مون برسه ترامپ یه ۴۰ روز دیگه میاد سری قبل که بیچاره شدیم این سری نشیم سومالی ، صلوات !

همین دیگه

اقتصاد رو گره زدن ب دلار تا میره بالا

از سبزی خوردن بگیر برو بالا همه چی گرون میشه

حالا خودت فک کنن چقد همه چی بی در و پیکره

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دلار ۱۰۰ تومنی اینستا رفع فی‌لتر میشه🙄

احتمالا اینکارو کنن دلار ۸۰ تومنی رو گذاشتن برای واتساپ😁😁😁 

اینستا دلار ۱۰۰ تومنی 

غول آخرو میزارن برای فیلم چیز دار دلار بالای ۱۵۰ تومن😄

👣

دلار ۱۰۰ تومنی اینستا رفع فی‌لتر میشه🙄

دغدغه هم وطن ما رو باش !میبینی تو رو خدا 

همین که دوهزار اسرائیلی کشته شدند تموم رسانه های دنیا اومدن و این خبر پوشش دادن 😑....بگذریم که جنایت و کشت و کشتار بشدت محکوم میکنم😡... ولی حرفم اینه که مدتهاس که ترکیه فاشیست ماشین کشتارش داره در نقاط و جای جای که مردم کورد زندگی میکنن نسل کشی میکنه😶 ....بدون هیچ پوشش خبری در دنیا جینساید رخ میده ....در حق کوردها ....😐😑😶
فک کنم پارادوکس بودینی با سرگردم کردن مردم با رفع فیل‌ترا دلارو گرون میکنن حواسا پرت شه

آره خب همینه ولی اون مردمی که با رفع فیل توجه نشون میدن 🙃

اینجور بشه دیگه مملکت وارد هرج و مرج بعدی میشهدیگه امنیتم از بین میرهخیلی میترسم

دیگه وقتی دولت جدید با اون همه وعده وعید اومد باید برای مردم کار کنه مسخرشون نیستیم واقعا

👣

خودشون دلار رو میبرن بالا تا کسری بودجه جبران بشه

بله دقیقا