2777
2789
عنوان

اولین مشتری خیاطیم

260 بازدید | 11 پست

یه پارچه پیش خودم خرید گفت که برام شلوار دامنی بدوز تو خونه ایی بنظرتون یک روزه بدوزم یا یک هفته دیگه بدوزم یعنی مشتری زیاد دارم تبلیغ شه کدوم شمارشم بالای دفترم نوشتم اسمشم خوشگله اسمشم ماندانا هست یه خانوم سی و خورده ایی ساله کمی تپل و توپر 🤐 اینقد شوق دارم که خودمم همون پارچه رو برداشتم میخوام اول برای خودم بدوزم چون اولین مشتریمه خیلی حساسم 🤐با اینکه خیاطی برای خودم و اطرافیانم زیاد انجام دادم دو سه تا الگو کشیدم و میخوام اول مال خودمو بدوزم بعد اونو تالا اینقد هیجان زده نبودم

سلام عزیزم به امضام نگاهی کن مخصوص هنردوست ها و خیاطهاس

دوستداری خیاطی یاد بگیریز پول نداری ؟مهمون من ،کانال اموزش  خیاطی بصورت رایگان لینگ کانال روبیکا👇🏻https://rubika.ir/Amozshkayatidrmnzl

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

یه هفته طولش نده، دوسه روزه تحویل بده با دوخت تمیز و برش عالی

ک ایشالله مشتری برات مشتری بیاره

در پیش باطلان جهان حرف حق مگو / منصور شد هلاک ز حق گفتن این چنین🕊🖤   اگر نه لایکتون کردم نه پاسخی دادم به احتمال خیلی کم ندیدم نوتیفتون رو یا موافق نبودم... و به احتمال خیلی زیاد شایسته جواب دادن ندیدمتون.../  درخواست دوستی نمیپذیرم حتی شما دوست عزیزم🧡 /

یه هفته خیلی زیاده

بخواد بهت لباس مجلسی بده.. با خودش میگه این شلوار خونگی یه هفته طول داد وای بحال مجلسی میدم به یکی دیگه

از هرکس اندازه شعورش توقع دارم حتی شما کاربر عزیز🐞

سلام عزیزم ...بسلامتی ....انشاءالله که کارت رونق داشته باشه برات به نظرم یک هفته خیلی دیره یکی دو روزه تحویل بده چون همین زود تحویل دادن هم می‌تونه یه امتیاز مثبت برای جذب مشتری باشه 

دوسه روزه تحویل بده سعی کن هم کارت تمیز باشه هم اینکه سریع تحویل بدی 

اینا امتیاز مثبت محسوب میشه برا ی خیاط یا هرکاری 

مثل تونیکی که من دادم خیاطه از ۱۵ آذر ماه دادم ی مخمل قرمز قرار بود برا شبه یلدا آماده بشه فک کنم برا یلدای ۴۰۴ قراره بهم تحویل بده

سلام اسمم زینب هستش میشه لطفا ی صلوات مهمونم کنی؟؟؟