یه پارچه پیش خودم خرید گفت که برام شلوار دامنی بدوز تو خونه ایی بنظرتون یک روزه بدوزم یا یک هفته دیگه بدوزم یعنی مشتری زیاد دارم تبلیغ شه کدوم شمارشم بالای دفترم نوشتم اسمشم خوشگله اسمشم ماندانا هست یه خانوم سی و خورده ایی ساله کمی تپل و توپر 🤐 اینقد شوق دارم که خودمم همون پارچه رو برداشتم میخوام اول برای خودم بدوزم چون اولین مشتریمه خیلی حساسم 🤐با اینکه خیاطی برای خودم و اطرافیانم زیاد انجام دادم دو سه تا الگو کشیدم و میخوام اول مال خودمو بدوزم بعد اونو تالا اینقد هیجان زده نبودم
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
یه هفته طولش نده، دوسه روزه تحویل بده با دوخت تمیز و برش عالی
ک ایشالله مشتری برات مشتری بیاره
در پیش باطلان جهان حرف حق مگو / منصور شد هلاک ز حق گفتن این چنین🕊🖤 اگر نه لایکتون کردم نه پاسخی دادم به احتمال خیلی کم ندیدم نوتیفتون رو یا موافق نبودم... و به احتمال خیلی زیاد شایسته جواب دادن ندیدمتون.../ درخواست دوستی نمیپذیرم حتی شما دوست عزیزم🧡 /
سلام عزیزم ...بسلامتی ....انشاءالله که کارت رونق داشته باشه برات به نظرم یک هفته خیلی دیره یکی دو روزه تحویل بده چون همین زود تحویل دادن هم میتونه یه امتیاز مثبت برای جذب مشتری باشه