2777
2789
عنوان

برای اولین بار باهاش دعوا کردم در ماشینو بستم و پیاده شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 853 بازدید | 59 پست
توروخدا بگو همچین حرکتی زده تا حالا ؟از ماشین با قهر پیاده شی بعد اونم بره خونشون

ببین اینهمه دنبالت اومده بوق زده اگه اهمیت نداشتی که میرف

امضای خداپای تک تک ارزوهاتون❤

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نمیخوام مقابلش اون همه ضعیف و زود رنج باشم می‌خوام قوی باشم😔

ببین باورکن زندگی قشنگ ترازایناس 

وقتی همه جاحواسش بهت هست ینی اهمیت داری  به مرورزمانم خیلی بیشترمیشه

من شوهرم پزشکه توبیمارستان بااون همه بیمار

تایم ناهارکه میشه بااوج خستگیش خودش غذابرام میاره باقهوه من مث شماخیلی حساس بودم ولی میگذره بگذربزارقشنگ شه

امضای خداپای تک تک ارزوهاتون❤

داشت گالریمو میدید منم عکسای بی حجاب و عروسی مامان و خاله هام توش بود که بسیار مذهبی و حساس هستن زود ...

به نظر من یه تفاوت دیدگاه بین شما و همسرتون هست 

ایشون نسبت به حساسیتهای خود شما و فامیلتون بی تفاوت هستن و شما باید یک تعادلی بین همسرتون و خواسته ها و دیدگاهشون و دیدگاه و خواسته های خانواده خودتون ایجاد کنین 

به هر حال شما میخواید با همسرتون زندگی کنید پس باید به این مسائل راهبردی با دیده عقلانیت نگاه کنید 

به عنوان مثال انچه را که  توی گوشی شما برای همسرتون حساسیت ایجاد میکنه رو نگه ندارید تا در مواقع اینچنینی بتوانید با خیال راحت گوشی رو بهشون بسپارید و همین توجهات کوچک ریسه بسیاری از اختلافات را از بین میبرد 

به نظرات ، خواسته ها و علائق و حتی علایق خودخواهانه همسرتان بیشتر  توجه کنید 

کرشمه ی تو شرابی به عاشقان پیمود                               که عشق بی خبر افتاد و عقل بی علم شد 

کمبود محبت و اعتماد بنفس داری

این باعث میشه رابطت خراب بشه و به مرور ایشون هم سرد میشه 

مثل یک ملکه رفتار کن نه ی دختر بچه

کنترل احساساتت رو یاد بگیر 

دل تنگم ، دل تنگ نبودی که بدانی چه کشیدم .. عاشق نشدی لنگ نبودی که بدانی چه کشیدم .. کو قطره ی اشک که به پای تو بریزم تا بمانی ، بی اسلحه در جنگ نبودی که بدانی چه کشیدم .. تو ان بت مغرورِ پیغمبر شکنِ داغ ندیدی ، دل بسته به یک سنگ نبودی که بدانی چه کشیدم.. تو تابلوی حاصلِ دستانِ هنرمند خدایی ، نقاشی بر رنگ نبودی که بدانی چه کشیدم .. گشتم همه جا پی چشمان تو اما ، فرسنگ به فرسنگ نبودی که بدانی چه کشیدم :)

الان شما حرفت اینکه چرا سکوت کرده؟ اگه داد و بیداد راه مینداخت خوب بود؟یا باید بخاطر چیزیکه نقصر نیست عذرمیخواهی میکرد یا از دلت درمیاورد صرفا چون تو خوشت نمیاد اون ساکت باشه؟

یا انتظار داشتی پیاده بشه که بعد وسط کوچه داد و بیداد راه بندازی؟شاید با خودش اینطور فکر کرده که بزاره به حال خودت باشی تا حالت بهتر باشه 

باور کن ادما توی اون ۵ دقیقه دعوا حواسشون به اینکه توروی چی حساسی که به زبون نیارن یا چه رفتاری داشته باشن که ناراحت نشی نیست مهم بعد دعواست 

بنظرم خودتو اذیت نکن و قضیه رو بیشتر این بزرگش نکن

رفتارت شبیه دخترای ۱۶ ساله است ک رمانای ابکی و سایت ۹۸ ایا میخونن ن ی دختر ۲۳ ساله! 

همونقدر هیجانی و رمانگونه و غیرقابل کنترل... برای زندگی مشترک اصلا اماده نیستی، حتی نزدیکشم نیستی

خیلی هم دهن بینی اول ب حرف دختره تو راه گوش دادی میگی اره درسته، بعد میگی با چندتا پسر حرف زدی میگن ما کسیو تو ناراحتی ولش نمیکنیم و میگی حرفشون درسته

مادرتم ک بدتر و ناپخته نظر داده

بخاطر ی موصوع کوچیک جنجال ب پا کردید، بجای اینکه مثل دوتا ادم بالغ باهم حرف بزنید و با ده دقیقه حرف زدن و ساده موضوع جمع بشه

در پیش باطلان جهان حرف حق مگو / منصور شد هلاک ز حق گفتن این چنین🕊🖤   اگر نه لایکتون کردم نه پاسخی دادم به احتمال خیلی کم ندیدم نوتیفتون رو یا موافق نبودم... و به احتمال خیلی زیاد شایسته جواب دادن ندیدمتون.../  درخواست دوستی نمیپذیرم حتی شما دوست عزیزم🧡 /

اون دختر گفت هر چی هست همین که تورو با این وضع ول کرد بری خونتون حتی پیاده نشد از ماشینش نمیتونه مرد ...

معلوم نیست دختره کی بوده چی بوده ول کن

بنده خدا تازه عذرخواهی کرده

نازت رو هم خریده 

واقعا این دوره پسرا بیش تر از یه حدی نمی تونن کاری کنن 

موقع بحث باید سکوت کرد وگرنه با داد بیداد کردن و حرف زدن بیشتر باعث از بین رفتن حرمت ها میشه بعدش شما خودت اصرار کردی که می‌خوام پیاده بشم زندگی رمان و داستان نیست من خودم اصلا حوصله و اعصاب آدم زودرنج و حساس ندارم

خودت رو به خودت ثابت کن نه به دیگرانᰔᩚ
الان شما حرفت اینکه چرا سکوت کرده؟ اگه داد و بیداد راه مینداخت خوب بود؟یا باید بخاطر چیزیکه نقصر نیس ...

من دلم میخواست پیاده شه میدید حمله عصبی بهم وارد شده من می‌دونم زودرنجم می‌دونم ضعیفم ولی تو دلم موند پیاده شه فقط بگه مواظب خودت باش نه اینکه التماسم کنه.

بگه اصلا باهات قهرم ولی میری خونه مواظب خودت باش🙂

شخصیت پسرا فرق داره ببین ذاتا درست نیست بزارن با ناراحتی بخوابی ولی خب یه مسیله هست که ناراحتی مقصر ...

مرسی چقد قشنگ گفتی دلم آروم شد 

یه بار ازدواج کردم با یه بچه جدا شدم 

ازدواج مجددم کردم ولی این مشکل حل نمیشد برام مرسی

موقع بحث باید سکوت کرد وگرنه با داد بیداد کردن و حرف زدن بیشتر باعث از بین رفتن حرمت ها میشه بعدش شم ...

من دلم میخواست وقتی دید حالم بده پیاده شه بگه قهرم باهات اصلا یا تو مقصری ولی مواظب باش میری خونه

معلوم نیست دختره کی بوده چی بوده ول کنبنده خدا تازه عذرخواهی کردهنازت رو هم خریده واقعا این دوره پسر ...

من حرف نمیخوام عمل می‌خوام .. من حرفم اینه اگه منو دوست داشت دید حالم بده پیاده میشد می‌گفت مواظب باش میری خونه اصلا می‌گفت اوکی قهر باش نازتم نمی‌کشم فقط مواظب باش