2777
2789
عنوان

گرونی وارد می‌شود 😂

| مشاهده متن کامل بحث + 887 بازدید | 86 پست
اینجور بشه دیگه مملکت وارد هرج و مرج بعدی میشهدیگه امنیتم از بین میرهخیلی میترسم

همین الان هم نیست 

جرات داری تو پیاده رو راه برو گوشی دستت باشه 

یا مثلا کنار خیابان پارک کن و در ماشین رو قفل نکن ! 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به نظرم ربطی به اصلاح طلب و اصولگرا نداره کلا دیگه بد خراب کردن

من که همه رو به چشم اون جماعت میبینم 

درسته که کلا خراب شده ولی اونا نقش خیلی ویژه ای داشتن و خیلی از آقایون دیگه که نمیشه اسم برد (به خاطر تایپک اسی)

👣

دیگه وقتی دولت جدید با اون همه وعده وعید اومد باید برای مردم کار کنه مسخرشون نیستیم واقعا

واسه رای آوردن هزار دروغ و دونگ میبافن

بعدشم بی عرضه گی خودشونو میخان گردن نزاشتن و رییس جمهور کاره ای نیس بندازن

فک میکنن مردم احمقن

آخه بی وجدان اگه رییس جمهور هیچکارس چرا همیشه تو انتخابات یقه جر میدین تا رای بیارین

رفع فیل‌تر نون و آب میشه به مردم؟

بقول یه بنده خدا اصلا دولت بیا همه چی مارو فیل‌تر کنه ولی جلوی گرونیا و افزایش نرخ دلارو بگیره

واسه رای آوردن هزار دروغ و دونگ میبافنبعدشم بی عرضه گی خودشونو میخان گردن نزاشتن و رییس جمهور کاره ا ...

اره بخدا دقیقا منم نظرم مثل شماست اون موقع بخاطر چهارتا رای هرکاری میکنن بعد که رای میارن نمیشه نشد نزاشتن نمیشد خواستیم وقت نشد 

آخه بگو .....وقتی نمی‌تونید چرا میاین ۹۰ میلیون آدمو بدبخت میکنین

👣

اره بخدا دقیقا منم نظرم مثل شماست اون موقع بخاطر چهارتا رای هرکاری میکنن بعد که رای میارن نمیشه نشد ...

باورت میشه تو شهر ما رای میخریدن؟

آنقد هزینه میلیاردی تبلیغاتی کردن.فک کردی اگه نفع نداشت یه قرون خرج میکردن؟

حالا چی با این گرونیا پولدارا پولدارتر میشن فقیرا فقیرتر

ماهاهم که طبقه متوسطیم سقوط میکنیم

این دولت واسه مردم عادی نون نداشت ولی برا رانت خوارا و طبقه سرمایه دار خوب نونی داش

باورت میشه تو شهر ما رای میخریدن؟آنقد هزینه میلیاردی تبلیغاتی کردن.فک کردی اگه نفع نداشت یه قرون خرج ...

دقیقا چه کسایی که براش تبلیغ نکردن من خودم کار می‌کردم تو رسانه یعنی کلا کارمو گذاشتم کنار بعد اومدن این واقعا چه خبری میشد کار کرد جز ناامیدی و بی پولی 

من که گریه میکردم دیگه😀😀

فقط خدا به دادمون برسه 

خدا به داد مردم ما برسه

👣

کار درستی نکردید منو تو تاپیکتون تک. کردیدمن حرف بدی نزدم دقیقا مثل شما نظرمو گفتم ولی با ادب و احتر ...

منم فقط خواستم جوابتونو بدم حرف بدی زدم ؟ 

هرکس اینو میبینه واسه دل یه دختر تنها که همه امیدش به آیندشه دعا کنه 🤍🤲🏻 اگر هم دعا کردید و دوست داشتید صلوات و یا سوره ای خوندید لایک کنید که منم براتون کم نخواهم گذاشت 🫂🥺 
منم فقط خواستم جوابتونو بدم حرف بدی زدم ؟

بله تو تاپیکتون که گفتی از حیوون کمتری 

تو تاپیک جدیدتون هم حرف از عقده ای بود که منو تک کردید از ترس هم تاپیکو قفل کردید

بله تو تاپیکتون که گفتی از حیوون کمتری تو تاپیک جدیدتون هم حرف از عقده ای بود که منو تک کردید از ترس ...

از ترس قفل نکردم ! حوصله جواب دادن و هیت شنیدن نداشتم 

مگه روی صحبتم با شما بود ؟ 

عزیزم من دارم میگم کسی که صرفا زایمان کنه مادر نیست اون کار حیوونه اگر مادر میشی باید مادری کنی کنارش باشی تربیتش کنی اگر فقط میخوای یه بچه ای هم باشه و خودت طلاق بگیری و ولش کنی همون بهتر که نباشه 

شما گفتید با مدرک عالی دانشگاه بخاطر بچتون خونه نشین شدید دمتونم گرم 

ببخشید منظورم و نتونستم درست برسونم 

شماهم نقد و ول کردید و چسبیدید به نسیه 

هرکس اینو میبینه واسه دل یه دختر تنها که همه امیدش به آیندشه دعا کنه 🤍🤲🏻 اگر هم دعا کردید و دوست داشتید صلوات و یا سوره ای خوندید لایک کنید که منم براتون کم نخواهم گذاشت 🫂🥺