2777
2789

😔😔😔جیغ داد کردم که نگه دار اونم نگه نداشت گفت باید نزدیک خونه نگه دارم ..

دعوا سر چیز کوچیکی بود اما من طاقت قهر اونو نداشتم و عصبی شدم میخواست دستمو بگیره من محکم کشیدم اونور گفتم ولم کن بابااا

اونم وقتی ناراحت میشه سکوت می‌کنه صدبار گفتم جلوی من سکوت نکن حالم بد میشه 😔😔

با ناراحتی پیاده شدم به زور بغصمو نگه داشتم وقتی پیاده شدم یکم دور شدم گریه کردم قلبم درد میکرد دستم رو قلبم بود اونم بوق میزد ولی زحمت نداد پیاده شه مدام زنگ میزد آخرسر یه دختر منو کشید کنار گفت حالت خوبه میخوای تا خونه بریم ؟؟؟۴۵ دقیقه باهام حرف زد گفت بیشتر به رابطه ت فکر کن اون غیرت داشت پیاده می‌شود میومد دنبالت که تو با حال خرابی نری  خونتون خیلی تو فکرم 😔 بهش پای تلفن با جیغ گفتم تو بی غیرتی تو بی رگی از. زندگیم برو بیرون اونم معذرت می‌خوام ولی تقصیر تو بود گفتم تو منو ول می‌کنی ساعت شش عصر وقتی هوا تاریک بود منو به حال خودم ول کردی صدبار گفتم بی غیرت می‌خوام دل بکنم دیگه 😔 ولی اون ول نمیکنه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب اون که نگه نمیداشته ماشین رو خودت از بس گفتی دیوونش کردی پیادت کرده دیگه خب چرا پیاده میشی اخه که با خودت بگی چرا نیومد دنبالم چرا بچه بازی در میاری مقصر خودت بودی اصلا نباید پیاده میشدی از بس گفتی دیوونش کردی اونم پیاده ات کرده دیگه یه ذره کنترل روی خودت داشته باش هیچ وقت بهش بی غیرت نگو که از چشمش میفتی 

بچه ها برای منم دین موضوع حل نشده ست 

میخوام بدونم کسی که مثلا وقتی نارحتی میره و اگه شوهرته میذاره شب با ناراحتی بخوابی ولی میگه دوستت داره واقعا دوستت داره یا نه؟؟؟؟

می‌خوام به خاطر این کارش بهم بزنم ولی میگه دلیلت کافی نیست

میخواستی بگی غلیظتر کن تا دلیلم کافی بشه 

مردک به جای عذر خواهی و التماس و ناز کشیدن میگه دلیلت کمه 

کرشمه ی تو شرابی به عاشقان پیمود                               که عشق بی خبر افتاد و عقل بی علم شد 
شما بچه ایبا بچه تر از خودت هم مشورت کردیچند سالته که شش عصر نباید تنها بمونی؟!!! در ضمن کولی بازی، ...

۲۳ سالمه 

خب چرا وقتی دید حالم خرابه از ماشین پیاده نشد زودی رفت خونشون انقدر ادعای عاشقی می‌کنه پس کجا بود اون موقع ؟ اونجوری اومدم خونه مامانم گفت حق نداشت با حال خراب بفرستت خونه خودشم میدونست می‌تونست منو زود آروم کنه 

میخواستی بگی غلیظتر کن تا دلیلم کافی بشه مردک به جای عذر خواهی و التماس و ناز کشیدن میگه دلیلت کمه

عذر خواهی کرد ولی من تو کتم نمیره این که فقط زنگ میزد اصلا تو کتم نمیره وقتی دید با حال بد پیاده شدم می‌تونست اونم پیاده شه گفت سر بحث کوچیک دعوا راه انداختی منم پیاده نشدم

عزیزم بستگی داره مقصر کی بوده

ما دخترا انتظار داریم تحت هر شرایطی درک شیم حتی به نام حق حتی اگه ما مقصر باشیم باز پسره مقصر میشه 

از چیزای کوچک بحث های بزرگ خلق نکنیم ، ذاتا آدما میان تو رابطه آرامش رو تجربه کنند ولی اکثر روابط شروع شدنش همانا و آرامش از زندگیت رفتن همان....!

پسره نازت رو خریده ولی خب خودت پس زدی تا یه جایی غرورشون زیر پا می زارن و ناز می خریدن بیش تر از اون حد انجام دادنش لطف هست و ندادنش وظیفه نیست 

می دونم این میل داخل دخترا هست ولی به چه قیمتی؟ تهش هم اعصاب خودمون بهم می ریزه هم طرف

از وقتی این میام رو خاموش کردم رابطه ام خیلی خوب شده

آدما کامل نیستن هیچ پارتنری کامل نیست 

حتی تو هم کامل نیستی برای اون 

زندگی همینه 

این که تا یه حدی انتظار داشته باشی خوبه ولی از یه حتی بیش تر فقط همه چیزو خراب تر می کنه 

خودت رو اذیت نکن و دست از مقایسه بردار اون دختر هم فقط جزیی از رابطه تون دیده پس نمی دونه قضاوت کنه 

عزیزم سخخ نگیراون دخترکه اونجوری گفته حسودیتوکرده

حسودی چی آخه 😔 گفت اوج ناراحتیشو دیدم فقط دستاشو گذاشته بود رو صورتش پیاده نشد ببینه تو چجوری میری خونتون اصلا 

۲۳ سالمه خب چرا وقتی دید حالم خرابه از ماشین پیاده نشد زودی رفت خونشون انقدر ادعای عاشقی می‌کنه پس ک ...

چرا همیشه اصرار دارین دیگران شبیه شما بشن؟ خب شما یاد بگیر بدون جیغ و داد مشکل را حل کنی

اصرار داشته ببردت نزدیک خونه خودت داد و بیداد کردی دیگه

مگه باز باید میومد دنبالت؟!!! به گفته خودت 23 سالته، ساعت 6 عصر نمیتونی تنها بری خونه؟؟؟؟ 

احتمالا نامزدت درونگرایی و شما برون گرا

ایشون خودش ترجیح میده در سکوت و ارامش و تنهایی فکر کنه و راه حل پیدا کنه

شما دوست داری با داد و بیداد و سریع همون موقع حق را بهت بدن