2777
2789
عنوان

به نظرتون جاری بزرگه کار خوبی کرده یا جاری کوچیکه ⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 4742 بازدید | 112 پست
تمام تاپیک هاتو خوندم ببین چیزی که من حس کردم اینه که شما زنی زیبا و حس میکنم صبور و اهل مطالعه هستی ...

زیبایی که سلیقه ایه نمیتونم تایید یا رد کنم ولی صبوری درست حدس زدید ی جورایی خونسردم و خیلی کم عصبانی میشم  خداروشکر از زندگیم راضیم ی خرده قضاوت بقیه و حرفهایی که پشت سرم گفته میشه ناراحتم میکنه و غم بزرگی که نمیتونم پنهانش کنم و اونم گذشته سختیه که داشتم و غم  و دوری  از بچه هامه 

پروردگادا دلتنگ فرزندانم هستم💔معجزه ای کن ...یک نگاه ،یک لبخند و یک آغوش از سمتشان ... 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نظرت محترم‌دوست عزیز

عجب😑من دارم احساسات اونارو میگم لطفا اول جنبه شنیدن حقایق داشته باشید بعد تایپیک بزنید تا مجبور نباشی با نظر شماهم محترمه خشمتو خالی کنی

ایشالله درست میشه من خودم دوتا برخورد که داشتم باهاتون رفتار درستی ندیدم 

موفق باشید

خوب باش ولی ساده نه🎀

من مثل جلری بزرگه بودم 

یبار شوهرم ویلا اجاره کرد خانوادشو دعوت کرد 

وضعش متوسطه ولی ویلا خیلی لاکچری بود همون ۲۴ ساعتی ک توویلا بودیم نشست اون بالا منو تحقیر کرد ! 

فهمیدم جنبه نداره دیگ شدم جاری دومی🤣

گفتم خدا رحم کرد ویلا نخریدی

شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟  روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی   لطفا لایک نکنید

هیچ کدوم

یه حدیث هست که میگه خیر العمل اوسطها

یعنی بهترین در هر کاری ، حد وسط هست

پس نه افراط و نه تفریط

کاش یه جاری وسط هم توی این داستان وجو داشت که بخشی از پولی که شوهرش فرستاد رو خرج بهتر کردن اسباب زندگی می کرد و بخش دیگرش رو به لباس و زیبایی خودش می کرد. من به لباس و اکسسوری نسبت به زیبایی بیشتر اهمیت میدم چون واقعا زشت نیستم

سلام عزیزم خوبی.دیدم اون تاپیکت قفله اومدم اینجا.چی شد با دخترت حرف نزدی دیگه.

سلام فعلا خیر

پروردگادا دلتنگ فرزندانم هستم💔معجزه ای کن ...یک نگاه ،یک لبخند و یک آغوش از سمتشان ... 

من مثل جلری بزرگه بودم یبار شوهرم ویلا اجاره کرد خانوادشو دعوت کرد وضعش متوسطه ولی ویلا خیلی لاکچری ...

کار خوبی کردی خخخخ

عجب😑من دارم احساسات اونارو میگم لطفا اول جنبه شنیدن حقایق داشته باشید بعد تایپیک بزنید تا مجبور نبا ...

نه گلم هیچ خشمی ندارم اشتباه نکن با اینکه با نظرت مخالف بودم ولی بهش احترام گذاشتم 🌹