2777
2789
عنوان

حس می‌کنی افسرده ای بخون

355 بازدید | 37 پست

🔍میدونستید یکی از دلایل خلق و خو و مود پایین سطح پایین ویتامین D تو بدنه؟

🙁اگه حس میکنید مثل قبل انرژی ندارید و‌ خلقتون پایینه و حس افسردگی میکنید ممکنه یکی از دلایلش پایین بودن ویتامین Dباشه.

اما این تموم داستان نیست ❗️

🧠یکی دیگه از عواملی که تاثیر داره روی خلق و خو و حس افسردگی و اضطراب عملکرد نامناسب غده تیروئید در بدنه

تیروئید مخصوصا وقتی کم کار میشه مود و خلق رو پایین میاره و حس افسردگی میده و اضطراب رو هم افزایش میده.

💯پس اگه حس می‌کنی حس و حالت خوب نیست؛ حس افسردگی و افت انرژی داری حتما یه چکاب بده شاید یکی از علت  هاش این دو تا فاکتور باشه.

روان‌درمانگر و معلم. با موضوع تکنیک های رابطه با همسر چالش‌های با خانواده ی همسر و فرزند پروری کانالی در ایتا‌ داریم.مارو‌ میتونید تو ایتا و‌تلکرام پیدا کنید ایدی ایتا @psyAdminhoseini 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

منی که هم کمبود ویتامین دی و هم تیروئید کم کار دارم کنترل شده ولی حالم دیگه خوب نشد

تیرویید کم کار رو پژوهش ها نشون داده حتی اگه کنترل هم بشه بازم تاثیر گذاره روی حال بد 

روان‌درمانگر و معلم. با موضوع تکنیک های رابطه با همسر چالش‌های با خانواده ی همسر و فرزند پروری کانالی در ایتا‌ داریم.مارو‌ میتونید تو ایتا و‌تلکرام پیدا کنید ایدی ایتا @psyAdminhoseini 

امروز فهمیدم افسرده نیستم و مشکلم چیع

خیلی خوبه که فهمیدی مسئلع ات از کجا آب میخوره

من که چند سال افسردگی دارم این روزها حس میکنم خیلی بیشتر شده

افسردگی میل به تشدید و مزمن شدن داره 

کاری کردین براش تا خالا؟ پیگیری چیزی 

تیرویید کم کار رو پژوهش ها نشون داده حتی اگه کنترل هم بشه بازم تاثیر گذاره روی حال بد

آره واقعا مخصوصا برای من که هاشیموتو هست  پر کیست های ریز کلسیمی دارو میخورم ولی بی فایده پوستم همون جور خشک  ریزش موهام هم همچنین 

افسردگی میل به تشدید و مزمن شدن داره کاری کردین براش تا خالا؟ پیگیری چیزی

چندین بار دکتر رفتم برام قرصهای افسردگی نوشتن،یه‌مدت مصرف میکردم بهم نساختن،قطع کردم،هیچ چیزی شادم نمیکنه و همش ناراحت و افسرده هستم.حال و حوصله ی کسی و چیزی رو ندارم و بیشتر دوست دارم آهنگ گوش بدم یا جدول حل کنم

آره واقعا مخصوصا برای من که هاشیموتو هست پر کیست های ریز کلسیمی دارو میخورم ولی بی فایده پوستم همون ...

دقبقا عوارض تیروئیده اضافه وزنم میاره متاسفانه کنترل میشه اما مهار کامل نه 

احسنت👍

و اختلالات مزاجی هم یکی از علتهای مهمش.

دخترِ مآه🌙 یعنی دختری که حضرت زهرا(س)🤍به عنوان یک شیعه امیرالمومنین حضرت علی(ع) اون رو فرزندم خطاب کردند. و این زیباترین بخش از زندگی و روح و قلب منه و بزرگترین نعمت خدا، و دلخوشی تمام عمرم🌷دوستدار وصیت حاج قاسم و شهید حججی و شهدا، نائب امام زمانم(عج) سید علی خامنه ای هستم🤍

من یجاهاییی افسردگی‌م بخاطر تنبلیمه

برعکسه 

تنبلیت و بی انرژی بودنت بخاطر افسردگیته