گلم تاپیکت قفله دیدمش همه صفحه هاشو خوندم قبلا هم تاپیکاتو دیدم
گفتم حیفه اینارو بهت نگم که صددرصد کمکت میکنه
اولا عزیزم من دخترو کامل و ۱۰۰ درصد درک میکنم میدونم چه حسی ممکنه داشته باشه و واکنشش چی باشه و...
من کلا اینجوریم یا یکیو ۱۰۰ درصد و خودبخود درک میکنم یا اینجور نیست که سعی میکنم طرفو درک کنم که الان گزینه اول صدق میکنه برای دخترتون
بعد منم سنم نزدیک بهشه و منم مثل اون احساساتی و مهربونم و... کلا میگم میفهممش دیگه
اوللل از همه باید بگم که گلم گذشته ها برای شما گذشته برای اون به هیچ عنوان نگذشته اصلا براش در رابطه با شما گذشته ای وجود نداشته که بخواد گذشته باشه پس خواهشا این تفکرو کامللل بریز دور اصلا دیگه این ذهنیتو نداشته باش که گذشته ها گذشته خب؟
و اینکه خدا میدونه تو این ۱۹ سال چی بهش گذشته زندگیش چطور بوده چه شبایی با اشک خوابیده با اون خانوادش راحت و صمیمی بوده یا نه بازم احساس بی پناهی میکرده و....
دوم اینکه اون ایموجی که داده معنیش اینه حرفی ندارم بزنم و مطمئن باش غیر این نیست و اینکه بازم منتظر بودی پیامی بده چیزی بگه واقعا توقع نا به جاییه رک بخوام بگم همون ایموجی هم خیییلی بوده (بعد وقتی بهش پیام دادید نه اینکه ازتون ناراحت باشه شایدم یکم باشه ولی حس خوشحالی که عمرا نداره و حس ناراحتیم نیست یه حس غمه یه حس عجیبه)
و اینکه نمیدونم شما کی بهش پیام دادید هر زمانی باشه از همون موقع دخترت فکرش درگیر و مشغوله شاید هزار بار عکستو نگاه کرده و میکنه و یکسره گوشیشو چک میکنه منتظر پیام شماست منتظر توضیح شماست منظورم از توضیح حرفیه که میخواستی بهش بزنی و اینکه بهش پیام دادی عکستو دادی اونم باز جواب داده هرچند با یه ایمجوی و شما هیچی نگفتی یه چیز عجیب و تعجب برانگیز و یه شوک کوچیکه