2777
2789
عنوان

برای ازدواج چه ذکری چه دعایی پیشنهاد میدین

| مشاهده متن کامل بحث + 1142 بازدید | 126 پست
به منم میگفتن طلسم داری بختت بسته اس ولی خدا خودش بزرگه ناامید بر نمیگردی

انشالله

شـــبــی شـایـد رهــا کـردم... جـــهـــان پــر اظــطـرابــم را                                                        کـــســی ایـنجـا نــمـی فـهــمــند مــنــو، حــال خــرابــم را
شما انجام دادی؟

ببین ما خودمون چند تا پسر تو فامیل داریم بندگان خدا پسرا همگی سن ازدواجشونو و زن میخوان

ولی خانواده ها جرات رفتن خاستگاری ندارن خیلی زندگیا مراسم همچی پرحاشیه شد 

بعد ازدواجم ماشالله ۶ماه بعد طلاق

خدایا کمک مردمان کشورم کن. 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من هر سری یس خوندم یا صلوات خواستگار برام میاد ولی اصلا مناسب نیستن بیخیال شدم باید خدا بخواد

وقتی افراد زیاد به دروغ قول بدن دیگه کلمه ها ارزششو از دست میدهند. همه دشمنتند همه دوستتند اگه اینجوری فکر کنی هیچ اتفاقی نمیتونه غافلگیرت کنه....
واقعا؟ من روز پدر این کارو کنم جواب میده؟

انجام بذه انشالله خیره من کلا 1بسته نمکو تو نایلون زیپی خیلی کوچیک ریختم پخش کردم 50تومن نشد یه راهکاره انشالله خوشبخت بشی

چند وقت طول کشید خواستگار بیاد؟ منو میگن بستس بختم

بخت بسته و اینچیزا چرت و پرته

عزیزم توکلت به خدا باشه ..... زیاد دعا کن 

خودتم به تلاشی بکن....به چهارتا معرف بسپر مودد مناسب معرفی کنن

خدایا دوستت دارمممم ❣❣

همه چیز مهیاست فقط خاستگار ندارین ؟ یا مثلا میره تا مرحله آخر و نمیشه ؟ 

سنتون ؟

شاغلین ؟ یعنی توی جامعه رفت و آمد دارین ؟

ببین دلیلش چیه 

یکی چندسال به خدا میگفت خدایا به من بچه بده 

نمیشد 

تا آخر خدا فرشته فرستاد و گفت مرد حسابی برو‌تو اول ازدواج کن بعد بچه میدیم 

ارامش ان است که درهرگام بدانی دست تو دردست خداست ❤😊  ... یادمون نره قرار همو زیر پستها ضایع کنیم        برای حاجت دل همه بگیم یاعلی  محترم جانی که پیام منو جوری ریپلای میکنی که بعدش متوجه میشی نه این مثل من ... نیست ،این تاپیک مخصوص شماست ، خوش باش 😁 بیا اینجا

۴۰ روز پشت سرهم سوره واقعه بخونید ثوابش هدیه به ۱۴ معصوم و شهید هادی و شهید سامانلو بشه .دستور نذر رو تو امضام گفتم چک کنید .

چله سوره های احزاب و طه و حدیث کساء هم به نیت ازدواج نتیجه میده .

یاعلی بردشمنات لعنت👉حاجت داری؟بگو خدایا لطفا به بزرگی خودت و به حرمت ۱۴معصوم و حرمت شهید ابراهیم هادی وشهید حاج سعیدسامانلو حاجتمو بده بعدش برای سلامتی وظهور امام زمان و حاجت روایی خودت۵۰۰صلوات هدیه کن به ۱۴ معصوم و دو شهید عزیز ۴۰ روز هم پشت سرهم زیارت عاشورا،سوره یاسین یا واقعه بخون براشون.صدا بزن مشکلتو بگو بخواه دعات کنن، شکر خدا خیلی ها با این توسل حاجت روا شدن اگه حاجتت شرعی باشه و خدا صلاح بدونه روا میشه😍 نذر واسه شهدا هیچ اشکالی نداره تو مذهب شیعه توسل کردن جایز هست چون شهدا درجه ایمان و تقواشون زیاده ،نزد خدا مقام شفاعت دارن ،طبق آیه قرآن زنده هستن ،خدا به حرمت دعاشون حاجت میده .شهدا فقط واسطه هستن دعامون میکنن حاجت اصلی رو خدا میده😊این نذرهم عالیه به نیت حل مشکلت صدقه بدی واسه سلامتی آقا امام زمان و ازشون بخوای دعات کنن.بزن رو اسم کاربریم اولین تاپیکمو بخون پراز اسکرین و کامنت حاجت روایی هست کسانی که حاجت روا میشن خبر میدن ،کامنتاشونو کپی میکنم واسه دلگرمی تو تاپیک.راستی کتاب سلام بر ابراهیم رو دانلود کن بخون عالیه درباره شهید هادی هست😊اینهایی هم که میان میگن توسل به شهدا شرک ،گناه وبدعت هست فقط ازخدا بخواین ، چون شیعه نیستن از عمد علیه توسل کردن میگن!حالا که تا اینجا اومدی لطفا به نیت سلامتی وظهور آقا امام زمان صلوات بفرست.الهی خدا به بزرگی خودش و به حرمت ائمه و شهدا حاجت دلتو بده و شماهم مثل بقیه تاپیک بزنی و صدام کنی خبر خوش حاجت روایی بدی یاعلی .
من شهادت حضرت زهرا نمک بسته کرده به نیت ازدواج موفق تعدادش نشمردم 3روز بعدش یکی اومد جواب منفی دادم ...

ینی توی روز شهادت حضرت زهرا به نیت ازدواج نمک بسته بندی شده پخش کنیم ؟

کدوم شهادت شون؟ چون دوتا دارن

یه کشورِ خَستَم، دور و بَرَم جنگه 🌚
انجام بذه انشالله خیره من کلا 1بسته نمکو تو نایلون زیپی خیلی کوچیک ریختم پخش کردم 50تومن نشد یه راهک ...

ممنونم عزیزم نه من چند بسته میخرم ایراد نداره 

مثلا به هر نیتی میشه انجام داد یا فقط واسه ازدواجه؟ 

شـــبــی شـایـد رهــا کـردم... جـــهـــان پــر اظــطـرابــم را                                                        کـــســی ایـنجـا نــمـی فـهــمــند مــنــو، حــال خــرابــم را
۴۰ روز پشت سرهم سوره واقعه بخونید ثوابش هدیه به ۱۴ معصوم و شهید هادی و شهید سامانلو بشه .دستور نذر ر ...

ممنونم عزیزم از لطفتون