2777
2789
عنوان

چیکار کردین وقتی به چیزی که میخواستین نرسیدین

| مشاهده متن کامل بحث + 375 بازدید | 55 پست

پسر میخواستم،نشد

پذیرفتم که حکمت خدا بود.

عاشق دخترامم ولی دوست داشتم پسرهم داشته باشم.دخترام داداش داشتن را تجربه کنن.چون خودم آرزو داشتم داداش داشته باشم.

دیگه پذیرفتم و برام مهم هست همین داشته هام را از دست ندم.یه وقتایی نمیشه

فقط 1 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بانوی شیرازی*مدیونین اگه فکر کنین تاریخ تولدم فیکه😉🌸🌷نداشته هایم،نیروی محرکه ی من هستند،نداشته هایم انگیزه ای شدند برای تلاش و پیشرفت،همه ی داشته ها و نداشته هایم،انگیزه ی من برای زندگی هستند...🌸🌸من یک بهبود یافته از افسردگی هستم،دنیای من دیگر خاکستری نیست،خوش حالم که در دوران خاکستری بیماری،به زندگی ام پایان ندادم،خوشحالم که ماندم،مبارزه کردم و دوباره زیبایی ها را لمس کردم،اگر افسرده ای،از همین امروز درمان را آغاز کن،فردایی درخشان در انتظار توست🌷🌸آغوش زندگی را رها نکن...بمان و بمان و بمان و مبارزه کن،زنده ماندن و زندگی کردن موهبتی زیبا و تکرار ناشدنیست...قدرش را بدان🌸🌸🌷🌷ندیده و نشناخته،برایت آرزوی حال خوب دارم،چرا که تو لایق بهترین ها هستی...

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بعضی وقتا از شدت غصه مریض میشم بعضی وقتا هم متوجه علتش هستم و میپذیرم

من که اینقدر غصه خوردم و گریه کردم هر روز سردرد و چشم دردم

شما که اینقدر دلت پاکه برای حاجتم یه صلوات می‌فرستی که خدا برام حلش کنه؟❤️درخواست دوستی ندین قبول نمیکنم 🙏🏻

فقط صبر و ارامش. ادمی که حالش خوب نباشه، همش تو سرش فکر و حرف باشه، ارامش نداره ونمیتونه خوب ببینه و ...

نمیشه آروم شد

اگه تا الآنم آروم بودم فقط به خاطر این بود که امید داشتم و فکر میکردم درست میشه.

الآنم چیزی نشده واقعیت رو میپذیرم و میسپرم به خدا هرچی خودش بخواد

شما که اینقدر دلت پاکه برای حاجتم یه صلوات می‌فرستی که خدا برام حلش کنه؟❤️درخواست دوستی ندین قبول نمیکنم 🙏🏻

من تا مدتها ب خودم امید دادم گفتم خدا برام درستش میکنه صبر من جواب میده اما متاسفانه درست نشد الان د ...

از خدا میخوام که بهترین ها برات انجام بشه 

هیچی بعدا فهمیدم ب صلاحم نبوده و حکمتی داشته ک نشده

کاش منم به این نتیجه برسم 

نمیشه آروم شداگه تا الآنم آروم بودم فقط به خاطر این بود که امید داشتم و فکر میکردم درست میشه.الآنم چ ...

همین یعنی ارامش. دعا خیلی گسترده س بحثش. کتاب قدرت دعای کاترین پاندر رو اگه تونستی بخون. اکقد مفهومش بزرگه و دلیل و منطق پشتشه که ادم می مونه. اونوقت علاقمند میشی به دعاکردن

ایه 3 سوره حج.ایه 126 سوره اعراف... دوستان این ایات برای صبر و قضاوت نکردن هست!
پذیرفتم که نمیشه. خیلی سعی کردم باهاش کنار بیام. هنوزم تا حد زیادی برام سخته. چیزی هم که میخواستم از ...

خودت رو به کارای دیگه سرگرم کن تا بتونی از فکرش بیای بیرون 

بنظرم بیا نا امید نباش وبازهم بخدا توکل کن

سپردم به خودش هر چی خودش بخواد 

من اونقدر به هرچی که دلم میخاسته نرسیدم که دیگه عادت کردم

🙂🙂 دقیقاً 

گریه کردن اصلا فایده نداره بنظرم خدا مثل ادما نیست که دلش برامون بسوزه پس بهتره تلاش کنیم راه حلش هم ...

از این میترسم که بفهمم در آینده به صلاحم نبوده و من تلاش بیهوده کردم و نذاشتم که خود خدا برام حلش کنه