2777
2789
زیاد به این چرتو پرتا توجه نکن زندگیتو کن به ادما زود اعتماد نکن از ادمای خودشیفته که از خودشون تعری ...

اتفاقا من انگار عاشق نمیشم انگار حس ندارم.

چشم خودمم دیگه به کسی اعتماد نمی کنم .خیلی کسی رو دوست ندارم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم یه خورده کمتر از سنم به نظر میام و کوچکتراز سنم دیده میشم.

فقط بکی دوتا چیز درست میگه 

مومو به ژاپنی میشه هلو🍑از اینده خبر دارت میکنم🧙🏻‍♀️باهام مخالفی خوشحال میشم ریپ نزنی💙گربه هارو دوست دارم سیاهاشونو بیشتر🐈‍⬛🐾تاروت قهوه و شمع تراپی رو بخاطر علاقه یادگرفتم 🔮🃏

به احتمال زیاد آتنا و آرتمیس هستی.منم ازدواج برام عین سمه و انکار میمیرم اگه ازدواج کنم.

اره بنظر خودمم اتنام منم همینم نمیتونم یه مرد رو ۲۴ کنار خودم تحمل کنم 

مومو به ژاپنی میشه هلو🍑از اینده خبر دارت میکنم🧙🏻‍♀️باهام مخالفی خوشحال میشم ریپ نزنی💙گربه هارو دوست دارم سیاهاشونو بیشتر🐈‍⬛🐾تاروت قهوه و شمع تراپی رو بخاطر علاقه یادگرفتم 🔮🃏

اومدمم

حس می کنم تو ایران پرسفون تایپ کمه .همه یا آفرودیتن یا آرتمیس.تا حالا دختر شبیه خودم ندیدم.باورت میش ...

ولم کن بابا اعتماد بنفس بیخودی دارن شبیه بیل میمونن همشم رفتارای بچگنه دارن الکی میگن افرودیتم

خیلی به این چیزا تکیه نکن پرفسون تایپ دنیای رنگی و کودکانه داره

از ازدواج خوشش نمیاد بیشتر دوس داره دختر مامان باباش بمونه و محردی حال کنه

مثل من .آره منم مثل توعم ازشون خوشم نمیاد خیلی سمن خواهر.

بخدا همه چیزو تو شوهر و بچه و جاری و مادرشوهر میبینن

بخدا همه چیزو تو شوهر و بچه و جاری و مادرشوهر میبینن

عق عق 🤢🤢🤢🤮🤮🤮

حال بهم زنای چندش یا همشم تو فکر پسرو پس بازی و رابطه و تخت خواب و ...این چیزا هستن چندشای مستراب.🤢🤢🤢🤢🤮🤮🤮😋🤮