دلفین_عروسکی مدیر عضویت: 1402/04/06 تعداد پست: 1056 عنوان پرسفون تایپ ها چه جور دخترایی هستن | مشاهده متن کامل بحث + 904 بازدید | 137 پست سلام.پرسفون تایپ ها به نظرتون چه جور دخترایی هستن؟کسی اینجا مثل من پرسفون تایپ هست؟ دیروز | 19:56 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دلفین_عروسکی مدیر استارتر عضویت: 1402/04/06 تعداد پست: 1056 بنظرم کودک درون فعالی دارن منم یه خورده کمتر از سنم به نظر میام و کوچکتراز سنم دیده میشم.
دلفین_عروسکی مدیر استارتر عضویت: 1402/04/06 تعداد پست: 1056 زیاد به این چرتو پرتا توجه نکن زندگیتو کن به ادما زود اعتماد نکن از ادمای خودشیفته که از خودشون تعری ... اتفاقا من انگار عاشق نمیشم انگار حس ندارم.چشم خودمم دیگه به کسی اعتماد نمی کنم .خیلی کسی رو دوست ندارم.
momotuzaki عضویت: 1400/01/11 تعداد پست: 1745 منم یه خورده کمتر از سنم به نظر میام و کوچکتراز سنم دیده میشم. فقط بکی دوتا چیز درست میگه مومو به ژاپنی میشه هلو🍑از اینده خبر دارت میکنم🧙🏻♀️باهام مخالفی خوشحال میشم ریپ نزنی💙گربه هارو دوست دارم سیاهاشونو بیشتر🐈⬛🐾تاروت قهوه و شمع تراپی رو بخاطر علاقه یادگرفتم 🔮🃏
دلفین_عروسکی مدیر استارتر عضویت: 1402/04/06 تعداد پست: 1056 نه اصلا فراریم اتفاقا 😂 به احتمال زیاد آتنا و آرتمیس هستی.منم ازدواج برام عین سمه و انکار میمیرم اگه ازدواج کنم.
دلفین_عروسکی مدیر استارتر عضویت: 1402/04/06 تعداد پست: 1056 فقط بکی دوتا چیز درست میگه مثلاً چی رو درست میگه ؟من ترکیب پرسفون و آتنام .
momotuzaki عضویت: 1400/01/11 تعداد پست: 1745 به احتمال زیاد آتنا و آرتمیس هستی.منم ازدواج برام عین سمه و انکار میمیرم اگه ازدواج کنم. اره بنظر خودمم اتنام منم همینم نمیتونم یه مرد رو ۲۴ کنار خودم تحمل کنم مومو به ژاپنی میشه هلو🍑از اینده خبر دارت میکنم🧙🏻♀️باهام مخالفی خوشحال میشم ریپ نزنی💙گربه هارو دوست دارم سیاهاشونو بیشتر🐈⬛🐾تاروت قهوه و شمع تراپی رو بخاطر علاقه یادگرفتم 🔮🃏
دلفین_عروسکی مدیر استارتر عضویت: 1402/04/06 تعداد پست: 1056 اره بنظر خودمم اتنام منم همینم نمیتونم یه مرد رو ۲۴ کنار خودم تحمل کنم منم آتنا دارم و پرسفون خالی نیستم.ترکیب پرسفون و آتنام و از دخترای لوند و آفرودیت طور بدم میاد.
momotuzaki عضویت: 1400/01/11 تعداد پست: 1745 اومدمم مومو به ژاپنی میشه هلو🍑از اینده خبر دارت میکنم🧙🏻♀️باهام مخالفی خوشحال میشم ریپ نزنی💙گربه هارو دوست دارم سیاهاشونو بیشتر🐈⬛🐾تاروت قهوه و شمع تراپی رو بخاطر علاقه یادگرفتم 🔮🃏
دلفین_عروسکی مدیر استارتر عضویت: 1402/04/06 تعداد پست: 1056 اومدمم حس می کنم تو ایران پرسفون تایپ کمه .همه یا آفرودیتن یا آرتمیس.تا حالا دختر شبیه خودم ندیدم.باورت میشه مومو جون🥺؟
momotuzaki عضویت: 1400/01/11 تعداد پست: 1745 حس می کنم تو ایران پرسفون تایپ کمه .همه یا آفرودیتن یا آرتمیس.تا حالا دختر شبیه خودم ندیدم.باورت میش ... ولم کن بابا اعتماد بنفس بیخودی دارن شبیه بیل میمونن همشم رفتارای بچگنه دارن الکی میگن افرودیتمخیلی به این چیزا تکیه نکن پرفسون تایپ دنیای رنگی و کودکانه دارهاز ازدواج خوشش نمیاد بیشتر دوس داره دختر مامان باباش بمونه و محردی حال کنه مومو به ژاپنی میشه هلو🍑از اینده خبر دارت میکنم🧙🏻♀️باهام مخالفی خوشحال میشم ریپ نزنی💙گربه هارو دوست دارم سیاهاشونو بیشتر🐈⬛🐾تاروت قهوه و شمع تراپی رو بخاطر علاقه یادگرفتم 🔮🃏
دلفین_عروسکی مدیر استارتر عضویت: 1402/04/06 تعداد پست: 1056 ولم کن بابا اعتماد بنفس بیخودی دارن شبیه بیل میمونن همشم رفتارای بچگنه دارن الکی میگن افرودیتمخیلی ب ... مثل من .آره منم مثل توعم ازشون خوشم نمیاد خیلی سمن خواهر.
momotuzaki عضویت: 1400/01/11 تعداد پست: 1745 مثل من .آره منم مثل توعم ازشون خوشم نمیاد خیلی سمن خواهر. بخدا همه چیزو تو شوهر و بچه و جاری و مادرشوهر میبینن مومو به ژاپنی میشه هلو🍑از اینده خبر دارت میکنم🧙🏻♀️باهام مخالفی خوشحال میشم ریپ نزنی💙گربه هارو دوست دارم سیاهاشونو بیشتر🐈⬛🐾تاروت قهوه و شمع تراپی رو بخاطر علاقه یادگرفتم 🔮🃏
دلفین_عروسکی مدیر استارتر عضویت: 1402/04/06 تعداد پست: 1056 بخدا همه چیزو تو شوهر و بچه و جاری و مادرشوهر میبینن عق عق 🤢🤢🤢🤮🤮🤮حال بهم زنای چندش یا همشم تو فکر پسرو پس بازی و رابطه و تخت خواب و ...این چیزا هستن چندشای مستراب.🤢🤢🤢🤢🤮🤮🤮😋🤮
دلفین_عروسکی مدیر استارتر عضویت: 1402/04/06 تعداد پست: 1056 عق عق 🤢🤢🤢🤮🤮🤮حال بهم زنای چندش یا همشم تو فکر پسرو پس بازی و رابطه و تخت خواب و ...این چیزا هست ... اون شکلک زبونکی اشتباه اومد.
دلفین_عروسکی مدیر استارتر عضویت: 1402/04/06 تعداد پست: 1056 اره بنظر خودمم اتنام منم همینم نمیتونم یه مرد رو ۲۴ کنار خودم تحمل کنم عزیزم میای تاپیک جدیدم مرسی.