2777
2789

چی هست

دانشجو پزشکی روزانه هستم در مورد کنکور سوالی داشتین جواب میدم 💞🔮 من با تصور اینکه شما یک خانم هستید جواب کامنت رو میدم و به اسم کاربری خیلی دقت نمیکنم پس اگه از لفظ عزیزم و غیره استفاده میکنم دلیلش اینه . آقایون به خودشون نگیرن .من حساب رو بر این گذاشتم که کاربر های اینجا خانم هستن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بنظرم کودک درون فعالی دارن 

مومو به ژاپنی میشه هلو🍑از اینده خبر دارت میکنم🧙🏻‍♀️باهام مخالفی خوشحال میشم ریپ نزنی💙گربه هارو دوست دارم سیاهاشونو بیشتر🐈‍⬛🐾تاروت قهوه و شمع تراپی رو بخاطر علاقه یادگرفتم 🔮🃏

یه تست بود تو گوگل خدابیامرز به اسم کهن الگوی زنانه.کل نی نی سایت این تست رو دادن و آفرودیت دراومدن. ...

خیلی درست نیست من هرا شدم ولی اصلا اینطوری نیستم

مومو به ژاپنی میشه هلو🍑از اینده خبر دارت میکنم🧙🏻‍♀️باهام مخالفی خوشحال میشم ریپ نزنی💙گربه هارو دوست دارم سیاهاشونو بیشتر🐈‍⬛🐾تاروت قهوه و شمع تراپی رو بخاطر علاقه یادگرفتم 🔮🃏

منم تستش رو دادم و پرسفون تایپ دراومدم🥺😭.

زیاد به این چرتو پرتا توجه نکن 

زندگیتو کن به ادما زود اعتماد نکن 

از ادمای خودشیفته که از خودشون تعریف میکنن دوری کن 

از سواستفاده گرها و موذیها و ساکتا دوری کن اینا اب زیر کاهن

یعنی چی؟یعنی شوهری نیستی؟من بار اول آفرودیت دراومدم ولی درباره ام درست نبود.الان که دادم پرسفون دراو ...

نه اصلا فراریم اتفاقا 😂