2777
2789
عنوان

چیکار کردین وقتی به چیزی که میخواستین نرسیدین

| مشاهده متن کامل بحث + 375 بازدید | 55 پست
بدتر از همه این ک سالها واسه داشته هات با حس خوب شکرگزاری کنی بعد همون چیزی ک شکرگزاری کردی بابتش ا ...

سال ها برای چیزی دعا کردم که دوست داشتم اتفاق بیفته حالا که اتفاق افتاده هیچ حسی ندارم و حس بدی دارم و دیگه دوست ندارم که اتفاق بیفته

شما که اینقدر دلت پاکه برای حاجتم یه صلوات می‌فرستی که خدا برام حلش کنه؟❤️درخواست دوستی ندین قبول نمیکنم 🙏🏻

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بچه ها من يه چيزي بگم🥲من از خدا و هركسي كه فكرشو كنيد خواستم نذر ونياز كردم اگر طرف بدردم نميخوره ك ...

منم از خدا خواستم که بیاد اومد ولی دیگه دوستش نداشتم🙂

شما که اینقدر دلت پاکه برای حاجتم یه صلوات می‌فرستی که خدا برام حلش کنه؟❤️درخواست دوستی ندین قبول نمیکنم 🙏🏻

همین یعنی ارامش. دعا خیلی گسترده س بحثش. کتاب قدرت دعای کاترین پاندر رو اگه تونستی بخون. اکقد مفهومش ...

حتما میخونمش 

اره ازاتوبوس جا موندە بودم باتاکسی بهش رسیدم

چه جوری؟

پس تاکسی که زودتر می‌ره و بهتره 

قرار نیست از فکرش بیام بیرون. یادش همیشه توی دلم زنده است و برام عزیزه🤍

خوشحالم که اینقدر برای عشق ارزش قائلی 

سال ها برای چیزی دعا کردم که دوست داشتم اتفاق بیفته حالا که اتفاق افتاده هیچ حسی ندارم و حس بدی دارم ...

منظورم سالها برای سلامتیت دعا کردی  بعد حس و حالت خوب بود واقعا سالم بودی بعد حالا حالت خوب نیست خب مگ نمیگن وقتی شکرگزاری کنی چندین برابر بهت برمیگرده !!مگ نمیگن شکر نعمت نعمتت افزدن کنددد !همونی هم ک بودی ک نیستی حالا این یه مثال بود از این جور چیزا