2777
2789
عنوان

چیکار کردین وقتی به چیزی که میخواستین نرسیدین

| مشاهده متن کامل بحث + 375 بازدید | 55 پست

پذیرفتم که نمیشه. خیلی سعی کردم باهاش کنار بیام. هنوزم تا حد زیادی برام سخته. چیزی هم که میخواستم ازدواج و رسیدن به عشقم بود. خیلی دعا و نذر و نیاز کردم ولی نشد. این رو قبول کردم که شاید واقعا مصلحتم نیست، شاید قراره مورد بهتری رو دراینده ملاقات کنم و یا شاید فعلا قرار نیست ازدواج کنم و یا خدا قراره در زمان دیگری ما رو بهم برسونه

لحظه ای نیست که به یادش نباشم و هنوزم مثل قبل عاشقانه دوسش دارم و هیچ پسر دیگه ای در حال حاضر به چشمم نمیاد

اما سعی میکنم وقتم رو با چیزای مفید پر کنم. پذیرفتم که نیاز ندارم حتما یه ادمی باشه کنارم تا من شاد و خوشحال باشم. خودمم میتونم تنهایی از زندگی لذت ببرم و راضی باشم🤍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

درکتون میکنم سخت بود برام ولی الان نمیدونم خداروچطور شکر کنم که حاجتمو نداد

کاش منم در آینده خداروشکر کنم که به صلاحم نبود و انجام نشد.

میترسم از اینکه به صلاحم بوده باشه و انجام نشده باشه 

شما که اینقدر دلت پاکه برای حاجتم یه صلوات می‌فرستی که خدا برام حلش کنه؟❤️درخواست دوستی ندین قبول نمیکنم 🙏🏻

دقیقا معجزه زمانی رخ میره که به جایی رسیدی که ازت کاری بر نمیاد دیگه یه جور به بالاترین حد تسلیم،بچه ...

مرسی عزیزم از پیام خوبت دقیقا خدا زمانی ک عاجز شدی واقعا از ته دلت صداش بزنی ب دادت میرسع تجربشو دارم 

امیدتون ب خدا باشه بخواد میشه نخاد منتظره روزش برسه💋🫀

بدتر از همه این ک سالها واسه داشته هات با حس خوب شکرگزاری کنی بعد همون چیزی ک شکرگزاری کردی بابتش  الان دیگ حال بدی داشته باشی !من نمیفهمم مگ نمیگن شکرگزاری صد برابر هزار برابر بهت میده با حس خوبم ادم شکر کرده پس چرا حالا بدی هست 

بچه ها من يه چيزي بگم🥲

من از خدا و هركسي كه فكرشو كنيد خواستم نذر ونياز كردم اگر طرف بدردم نميخوره كلا نياد اگر قسمته بياد

اومد ولي چه اومدني يه روز هست ده روز نيس 

خب الان يني چي 🥲

من پلنگ نيستم يه جوجه كوچولووووام🐣🫦🫶🏻