2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

مادرشوهرش توهین نکرده که بخواد گارد بگیره توصیه هم نکرده که بگیم دخالت کرده اومده حالت دلسوزی واسه پ ...

من کاری به بقیه ندارم ولی من هیچ نوع دخالتی رو قبول نمیکنم از طرف هیچکس 

دیگه دخالت از این بیشتر!!شما اسم چیو میزارید دخالت والا این از دخالتم یه پل اونور تره 

در تاپیک های پزشکی سوالات مشاوره‌ای میتونید منو تگ کنید 📌   موفق باشید 💚
دوتا پسر ۳۵ ۳۰ سال داره اولیش شوهر خودم دومیش مجرد.نکنه با همیناست؟چون راحت اسم رابطه رو ب زبون میا ...

تو با بابات همخوابی داری یا با داداشت

ک اون با بچه هاش بخوابه

دختره ی بی حیا

دوتا پسر ۳۵ ۳۰ سال داره اولیش شوهر خودم دومیش مجرد.نکنه با همیناست؟چون راحت اسم رابطه رو ب زبون میا ...

خجالتم خوب چیزیه

واقعا خدا در و تخته رو خوب با هم جور کرده 

برا همچین مادر شوهر بی حیایی فقط همچین عروسی بی حیایی خوبه

در تاپیک های پزشکی سوالات مشاوره‌ای میتونید منو تگ کنید 📌   موفق باشید 💚
میدونی منم دنبال این راز می گردم که شماها جطوری میتونین جواب بدین. راز سکوت اینه که هنگ میکنیم. لال ...

میدونی چرا؟ چون وقتی باهاش رو در رو میشی  در باطنت عین فرشته ها حاضر میشی و احترام نگه میداری یهو مادر شوهر یچی میگع..و مات و مبهوت میمونی چی بگی

وقتی به ادمای سمی نزدیک میشی همون اول گارد بگیر و اماده هر متلکی هر نیش زبونی باش. اینجوری همیشه جواب داری واسه گفتن. تجربه خودم بود

اسی کمتر دروغ بگو من حاضرم شرط ببندم توحتی شوهرم نداری

چرا منم همچین حسی بهم دست داد ؟ 

البته اینم بگم از اول صفحه این موضوع همه رو دارم میخونم فهمیدم شوهر ذهنی هست 

والا ۲ ساله ازدواج کردیم خونه مادر شوهر میریم رومون نمیشه حتی ی کار ساده ک بوس کردن باشه انجام بدیم که برسه به .....و صدای شنیدن جیغ توسط مادر شوهر 🙄🙄

متاهل و متعهد💍♥️