2777
2789
عنوان

پسر داییم خاک

307 بازدید | 12 پست

پسر داییم امد پی وی واتساپم بعد استوری هامو نگاه کرده لایک کرد بعد پیام داده سلام خوبی فلان بعد عکسی از خودش فرستادده بود گفت کلیپپ درست کن بلد بودم بش گفتم من بلد ننیستم دوباره اس داد گفت کارت دارم کسی کنااررت نیس گفتم ننه بعد گفت گع شمارهی خاله رو بفرست بعد من گفتم ندارم دوباره گفت شما یادی از ما نمیکنین ببعد من گفتم شما اخه مارو یاد میکنی داداش ما یادت کنیم فلان دوباره گفت بزررگ شدی خان تحویل نمیگیری .... به ننظر من واسه یه چیزی دیگه امده بود پی وییم

توشدی مثل خون تو رگام حاکم نور قلب شبام دلبر💗💦🧚‍♀️همه بد کردن ولی من خوب کردم

الان بپرسم چند سالتونه نمیگی 14 و 16؟

متاهل و متعهد💍💎در بند کسی باش که در بند حسین است💜کاربری پنجم و دارای 7 سال سابقه در نینی سایت😑تجربم تو نکات پزشکی زیاده سوالی داشتید بپرسید اگه تونستم حتما جواب میدم 🧡✨من میتونم به هدفام برسم و امسال هم میرسم انشاالله 🙂♥آقایون لطفا قبل درخواست دوستی به مجموعه تاپیک های مرد هول نینی سایتی مراجعه کنید!😂

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خیلی محترمانه جواب بده و سریع صحبتو جمع کن مثلا بگو سلام ب خانواده برسونید ببخشید دستم بنده

کاربری سال نودوهفتم ب چوخ رفت😊روحش شاد.. سرشارم از مشکل.. اینقد مشکلات وحشتناکی دارم ک خودمم میترسم بهشون فکر کنم. دوس داشتی برام دعا کن🙏🏻🌺
مگه قطع رابطه اید؟ گناه داشت شماره خالتو میدادی

خخخ ایین همه ادم ریختته اون بهونش بود

توشدی مثل خون تو رگام حاکم نور قلب شبام دلبر💗💦🧚‍♀️همه بد کردن ولی من خوب کردم