2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بزرگتری که بلد نیست بزرگتری کنه و احترام خودشو نگه نمیداره کوچیکتر هم نگا به بزرگتر میکنه دیگه جوابش ...

اما این کل کل کردنا عاقبت خوبی نداره 

نهایت کار بی توجهه ایه

جاهای خوب خوب دل خودش میخاد لابد چسبونده به عروس و پسرش🤦🏻‍♀️

دوتا پسر ۳۵ ۳۰ سال داره اولیش شوهر خودم دومیش مجرد.

نکنه با همیناست؟

چون راحت  اسم رابطه رو ب زبون میاره ادم شک میکنه😐

بعد این دوتا پسرا جونشون برا مادرشون در میره. نکنه ....🤣⁉️

اما این کل کل کردنا عاقبت خوبی نداره نهایت کار بی توجهه ایه

بله با همچین بزرگتر بی عقلی یکم زندگی استارتر سخت خواهد بود 

بی توجهی زیاد هم به نظرم جالب نیست چون بدتر میکنه 

باید با جواب کوتاه و محکم پاسخ داده بشه تا یکم بزرگتر زحمت بکشه خجالت بکشه شاید 

دوتا پسر ۳۵ ۳۰ سال داره اولیش شوهر خودم دومیش مجرد.نکنه با همیناست؟چون راحت اسم رابطه رو ب زبون میا ...

متاسفم واقعا برات 

همون شوهری که الان قراره باهاش زندگی کنی رو همین مادر به دنیا اورده 

تو فکر خودت خرابه 

...
واقعا مهم نیست طرف کی باشه هر کی احترامش دست خودشه چ مادر آدم چ مادر شوهر آدم نسبت ها دلیل نمیشه افر ...

مادرشوهرش توهین نکرده که بخواد گارد بگیره 

توصیه هم نکرده که بگیم دخالت کرده 

اومده حالت دلسوزی واسه پسرش بگیره که بزار بگیره 

تا این حد حساس بودن ،جز اینکه خودمون رو اذیت کنه هیچی در پی نداره 

ده بارم جواب بدی نه اون عوض میشه نه شما آسوده

حس هم نداشته باشه فکرشو داره 😂😂🤦🏻‍♀️

عجب لجنی....

نا گفته نماند بعضی شبا صدای جیغم رو شنیده بود

.

یه مدت هواسم بود صدام رو اوردم پایین

بعد که پیشش میرفتم میگفت تو باید نیاز جنسی ششوهرت رو براورده کنی()فک میکرد چون صدام و نمیشنوه پس خبری نیس😐

مادرشوهرش توهین نکرده که بخواد گارد بگیره توصیه هم نکرده که بگیم دخالت کرده اومده حالت دلسوزی واسه پ ...

اره اینا پر رو تر از این حرفان. بخای جواب بدی زندگیتو خراب میکنن. 

میدونی منم دنبال این راز می گردم که شماها جطوری میتونین جواب بدین. راز سکوت اینه که هنگ میکنیم. لال ...

پرو بودن رازشه 

منی ک تو خونه تا این سن کسی به خودش اجازه نداده  اینطور گستاخانه باهام حرف بزنه قطعا بیرون خونه خودم سه متر زبون دارم برای اینکه نزارم کسی از حدش بگذره بقیه کی باشن بخوان پا بزارن روی حریمم

در تاپیک های پزشکی سوالات مشاوره‌ای میتونید منو تگ کنید 📌   موفق باشید 💚