2777
2789

یازدهمم البته 

ولی از برنامه مشاورم عقب موندم کلی 

ینی جوری که نصف گزارشکارم فیکه 

کلی روز رو دارم از دست میدم چونکه تمرکز ندارم اصلا و جایی به غیر از خونه هم نمیتونم برم 

و مهمتر از اون خواب که انگاری ۲۴ ساعتم بخوابم بازم کمه 

برای این خواب راه حلی دارید که خیلی کم بشه؟🥲

واقعا دارم سر این اذیت میشم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

برو کتابخونه یا پانسیون

کمکم کن قاتلی ب دنبالم است ک من گاه او را در ایینه میبینم.                                                                                .                                                                          ممکن است خودخواهی به نظر برسد، اما وقتی برای زنده ماندن می‌جنگی، سخت است دلسوز و مهربان باشی.

از همون جایی که هستی از اول شروع کن من مثله تو بودم به خودم اومدم خودمو کشیدم بالا قول میدم بعدش اینقدر برات شیرینه رسیدن ب هدف که باز برگردی به عقب حاضر میشی دو برابر این خستگیا رو تحمل کنی

شرایطتت برا خودت مهم نیسمنم پارسال میگفتم خوابم میادولی امسالم نمیدونم اصن خاب چیهبحث خواستنه...

ببین من روزایی که فرجه هس ساعت ۵ بیدار میشم 

ولی روزای امتحان خواب میمونم،جوری که تعهد دادم

سلام 

خوابت بخاطر استرس یا شاید افسردگی 

انقدر به خودت سخت نگیر و عذاب وجدان نداشته باش

مشاوره کنکور بیشتر بهت استرس میده و ناامیدت میکنه و اگه مطابق برنامه جلو نری عذاب وجدان میگیری 

از نظر مشاوره کنکور در روز باید 4ساعت بخوابی و نظرش اینه تا حالا از بیخوابی کسی نمرده یکسال سختی بکش بعدش به اسایش میرسی

باید بهت بگم همه اینا غلطه 

حتی میگن مهمونی نرو نخور نخواب 

ول کنید دنبال مشاور نباشید 

هیچکس راز موفقیت هودش نمیگه و خودش هررررگز

اینکارا نکرده

اینا یه مشت دانشجون نرید زیر نظر اینا لطفااااااا

طبیعیه ولی هیچ وقتتتت گزارش فیک نفرستید برای مشاور مثلا که چی بشه اینکه تو ساعت مطالعه کمت رو بفرستی ...

واقعا همین ضربه به خودم برگشت،ولی اینکه یه آدمی که دهم ک نهمه از من بیشتر میخونه اعصابمو خورد میکنه

تو رو خدا با مشاورت صادق باش و مطمئن باش کمکت میکنه 

برای خوابت هم سعی کن حتما در روز حداقل ۳۰دقیقه ورزش کنی تا سرحال بشی

تو خداوند رویدادهای محالی الله...^_^🌱💜برای ظهور و سلامتی حضرت مهدی(عج)💕یه صلوات میشه بفرستی✨️🍃

گوشیتو بده یه نفر که رمزشو عوض کنه و هر موقع نیاز جدی داشتی ازش بگیری واراتو انجام بدی پسش بدیمهم تر ...

شاید باورت نشه ولی هرچی برنامه داشتم پاک کردم 

الان گوشیم فقط فایل درسی داره

اینکه بهش بگم گزارشکارم فیکه اصلا نمیشه چون بیشتر از یکساله مشاورمهولی این وضعیت تمرکز میتونم

اشکال نداره نگو تا الان فیک فرستادی 

از الان سعی کن بهش راست بگی وقتی خودش عمق فاجعه رو ببینه بهت کمک میکنه

مثلا اگر گف این چه وضعیه چرا ۴ساعت خوندی بگو بدنم نمی‌کشه نمیتونم از این بیشتر و کم‌کم همه چیز درست میشه دختر گل♥️

تو خداوند رویدادهای محالی الله...^_^🌱💜برای ظهور و سلامتی حضرت مهدی(عج)💕یه صلوات میشه بفرستی✨️🍃