2777
2789
عنوان

وسواس فکری داری بیا حرف بزنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 220 بازدید | 25 پست
که یه موقع یه طوریش نشه دکتر بگه باید بکشیش🥺

بکشی چی میشع 🥲

کسی سوالی درمورد فرزند خواندگی داره بپرسم ازم جواب میدم مجرد هستم اما بزرگترین آرزوم اینه ی روزی بتونم سرپرست بچه یا بچه هایی بشم که بدسرپرست هستن ❤️‍🩹

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مگه ویزیت متخصص روانپزشک چقدره؟ فوقش سیصد تومن، مگه نسخش چقدر میشه؟ فوقش ۱۵۰ تومنیعنی پونصد تومن ارز ...

ندارم همین پونصد رو خواهر من 

کسی سوالی درمورد فرزند خواندگی داره بپرسم ازم جواب میدم مجرد هستم اما بزرگترین آرزوم اینه ی روزی بتونم سرپرست بچه یا بچه هایی بشم که بدسرپرست هستن ❤️‍🩹

مگه ویزیت متخصص روانپزشک چقدره؟ فوقش سیصد تومن، مگه نسخش چقدر میشه؟ فوقش ۱۵۰ تومنیعنی پونصد تومن ارز ...

با یک ویزیت هم قرار نیست خوب بشی 

بکشی چی میشع 🥲

من یه مدت پیش دندونم که عصب کشی کرده بودم یه تیکش شکست رفتم ترمیم کردم بعدش درد شدید گرفت دندونم که بامسکنم اروم نمیشدم رفتم پیش متخصص گفت باید بکشیش از اون موقع وسواس فکری گرفتم. البته انتی بیوتیک خوردم خوب شدم عفونت داشت دندونم نمیخوام بکشمش حالا ترسیده شدم 

منننن ک چون عقب انداختم فکر میکنم حامله باشم ولی هردو مطمئنیم امکان نداره چون اقدام نداشتیم 

خییییییلی میترسم واییییییییییی خدای من

دوستان توروخدا جواب بدید

بعد چند روز از آخرین رابطه بی بی چک درست نشون میده؟؟

❌️لطفا زیر ۲۲ در تاپیک های ازدواج من شرکت نکنن و ❌️سوگیری نداشته باشید مثلا اگه خیانت دیدید یا طلاق گرفتید لطفا نگید همه مردا مثل همن و... از تجربه های فقط صرف خودتون نگید از چیزایی ک دیدید در اطرافیان و خودتون بگید حرفهایی ک از کتاب ها و روانشناس ها یاد گرفتید، عمه تراپی نباشه🥲من ب تجربه های خیییلی عمیق و خوب بزرگتر از خودم احتیاج دارم ن بچه ها/ برام دعا کنید حالم خوب نیس ۳۲۱/
تو در چه زمینه آیه😂

ترس کثیفی.نوشخوارفکری و...خیلی چیزای دیگ ک گفتنشم خنده داره ولی من دارم.ولی تواین چندسال فهمیدم که چندتاعلت داره وسواس گرفتن اولیش کودکیمونه ک توچه شرایطی بودیم ورشدکردیم منظورم ازنظراسترسه.دوم بیکاریه‌ وقتی دستت خالی باشه مریض میشی.من خیلی روخودم کارکردم تابهترشدم 

من داشتم و شدید هم داشتم ولی خوب شدم خداروشکر

با هزار جور قرص و دوا درمون اما به خدا قسم که بزرگترین کمکی که میتونی به خودت بکنی اینه که به وسواست بها ندی مثلا می‌ترسی از این که زودتر پریود بشی خب با خودت بگو به درک اصلا بهتر زودتر راحت میشم این ماه

تو خداوند رویدادهای محالی الله...^_^🌱💜برای ظهور و سلامتی حضرت مهدی(عج)💕یه صلوات میشه بفرستی✨️🍃

یه وسواسی که جدیدا اومده سراغم، ترس از گوشیه

مثلا  ترس از این موضوع دارم که بعضی وقتا ممکنه حواسم نباشه دارم با یکی چت میکنم یا توی اینستا، بصورت ناخوداگاه فحش براش بنویسم یا حرفای چرت و پرت

خیلی داره عذابم میده..

اینجور بگم که انگار تمرکز ندارم روی گوشی که چیکار دارم میکنم اون لحظه

یا حتی میترسم توی عالم خواب و بیداری، گوشی دستم بگیرم نفهمم چیکار میکنم

نمیدونم چجور توضیح بدم.....

بیصدا جان میدهیم در هیاهوی ارزوهایمان🖤

منم وسواس فکری دارم تحت نظر روانپزشک دارو میخورم یه خرده بهترشدم . قبلاهمه چی تو ذهنم همش میشمردم وچک میکردم  دیگه نمیشمارم 

مرگ خودم و خانواده ام تصور میکردم کمترشده  .ولی وسواس ذهن خوانی هنوز دارم