2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هیچی نگفتی ؟راز اینکه این لحظه ها میتونید هیچی نگید چیه 😶من بودم اونجا میگفتم به شما مربوط میشه؟؟خج ...

بزرگتره ،مادر همسرشه 

زن همسایه نیست که جوابشو بدی و دیگه چشمتم به چشمش نیفته

اه انقدر بدم میاد از این ننه های پررو 

مادر شوهر منم خونشونیم در اتاق مثل گاو باز میکنه

بعدم😒دنبال دستمال کاغذی میگرده خیلی پسته

اگرم خدا نکرده چیزی پیدا کرد به کل خانواده میگه نفهم خانوم

بزرگتره ،مادر همسرشه زن همسایه نیست که جوابشو بدی و دیگه چشمتم به چشمش نیفته

بزرگتری که بلد نیست بزرگتری کنه و احترام خودشو نگه نمیداره کوچیکتر هم نگا به بزرگتر میکنه دیگه جوابشو در حد خودش میدا

هیچی نگفتی ؟راز اینکه این لحظه ها میتونید هیچی نگید چیه 😶من بودم اونجا میگفتم به شما مربوط میشه؟؟خج ...

میدونی منم دنبال این راز می گردم که شماها جطوری میتونین جواب بدین. راز سکوت اینه که هنگ میکنیم. لال میشیم. شوکه میشیم. چیزی به ذهنمون نمیاد. 

راز شما چیه که میتونین زود جواب بدین؟ 

بزرگتره ،مادر همسرشه زن همسایه نیست که جوابشو بدی و دیگه چشمتم به چشمش نیفته

واقعا مهم نیست طرف کی باشه هر کی احترامش دست خودشه چ مادر آدم چ مادر شوهر آدم نسبت ها دلیل نمیشه افراد هر چی دلشون میخواد به همدیگه بگن و تو مسائل شخصی هم سرک بکشن اتفاقا نسبت ها باید باعث بشه احترام ها و حرمت ها حفظ بشه مستقیما مادر خودمم بود همینو میگفتم تذکر می‌دادم هر آدمی باید حد خودشو در حرف زدن و رعایت کنه 

در تاپیک های پزشکی سوالات مشاوره‌ای میتونید منو تگ کنید 📌   موفق باشید 💚