2777
2789
عنوان

خوندن برای کنکور از الان نتیجه میده

| مشاهده متن کامل بحث + 528 بازدید | 76 پست
ببین دختر جون من کلی پشت کنکور موندم و تنبلی کردم ولی ی جا زدم تو گوشی خودم گفتم بستهپاشو ی کاری برا ...

سلام قشنگ خانوم یچی بگمممم من امسال دهمم همش تنبلی میکنم هیچی درس نمیخونم معدلم مستمر شده ۱۶ خیلی ناامید شدم معلما میگن مستمر شدی ۱۶ ترم میشی زیر ۱۳ ریاضی فیزیک ضعیفم تنبلم همش خابم فردا هم امتحان شیمی دارم هیچی نخوندم 😭😭😭😭

ی دخمل ناناز

ی مشاوره بود تابستون رفتم پیشش میگف الزاما همه ادما قرار نیست تو درس خوندن موفق بشن قشنگ غیر مستقیم ...

فقط یه چیزی بهت میگم 

نزار حسرت بشه رو دلت منم خیلی پوست داشتم پرستاری بخونم اما تنبلی کردم نخوندم 

الآنم به اجبار خانواده دارم یه رشته چرت میخونم که اصلا دوست هم ندارم به اجبار دارم ادامه میدم 

چون هدفم چیزی دیگه بود  

اما این حسرته رو دلمه تا آخر عمرم 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

میشه درخواست رو قبول کنید راهنمایی میخام ازتون

تو صفر نیسی 

از تابستون خوندی 

هنوز نتونسی غالب خودتو پیدا کنی .

زیاد دیگه صرف آزمون خطا و حرف بقیه نکن.

گواهینامه رو کاش میذاشتی برای تابستون بعد کنکور 

سعی کن هیچ مشغولیت جدیدی جز درس برای خودت درست نکن

پولی که اونا توی ۱۰سال در اوردن تو میتونی توی ۱سال در بیاری راستی تست هوشم حل کن مغزت درگیرت میکنه ب ...

چشم اره واقعا من رشته های تاپ رو عمیقا از ته دلم میخام

سنگ بزرگ نشونه نزدنهاز یکشنبه میخوای ۱۲ ساعت بخونی؟روز دوم جر میخوری خواهر

نگاه من از ساعت ۸ صبح تو کتابخونه تا ۷ غروب میتونم بخونم این چند ماهم خوندم یدفعه ای نیستش 

فقط یه چیزی بهت میگم نزار حسرت بشه رو دلت منم خیلی پوست داشتم پرستاری بخونم اما تنبلی کردم نخوندم ال ...

اخی عزیزم امیدوارم تو همون رشته ای ک میخونی موفق ترین بشی

تو صفر نیسی از تابستون خوندی هنوز نتونسی غالب خودتو پیدا کنی .زیاد دیگه صرف آزمون خطا و حرف بقیه نکن ...

اره خیلیا بهم میگن صفر نیستی ولی خودم کمال گرام امیدوارم این گواهینامه هم قبول شم اینسری راحت شم از دستش مشغله ذهنی اصلا ندارم دوست و رفیق و ... اینستا و هرچیزی ک دورم میکرد از درس رو حذف کردم الان تنهایع تنهام میرم کتابخونه درس میخونم دنبال حاشیه هم نیستم فقط گاهی اوقات تنبلی میکنم