2777
2789
عنوان

چرا اصرار دارید مجرد با مجرد بره مطلقه با مطلقه

| مشاهده متن کامل بحث + 2091 بازدید | 195 پست
شاید دلیلش اینه که خودشون قبلا با کسی نبودن البته بع نظرم یه دلیل دیگه هم داره فردی که قبلا یه بار ط ...

قطعا ی سری اسیب ها داره طلاق ولی جالب اینه مشکلی ندارن مرد طلاق گرفته با زن مجرد بره 

مشکل دارن زن طلاق گرفته بره با مرد مجرد مشکل اینه 

پس اون حرف شما ک کارت عروسی و نمیدونم تجربه تلخ دلیلش نیس

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببین من هر چی باشه بعد طلاق عمرا ازدواج کنم بنظرم مرد مطلقه با زن مطلقه دختر مجرد هم با پسر مجرد ازد ...

نمیگم توهم طلاق میگیری عزیزم 

امیدوارم خوشبخت زندگی کنی 

نظرت محترمه نه وقتی که توهین میکنی به بقیه .

من میگم راحت روی این و اون لقب میوه گندیده نذار ، توکه از کار خدا خبر نداری و آینده رو هم کسی ندیده...

سالم و سلامت باشی عزیزدلم💚

خوبی هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم💙Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը🫂 مسیحی هستم ، لطفا آنقدر نپرسید مرسی مرسی.

منظور من این نیس ایا شما دوست داری ازدواج کنی با این فرد یا ن میگم چرا زورتون میاد میبینید ی نفر با ...

من زورم نمیاد نمیگم دختر مجردی که با مرد مطلقه ازدواج کرده حق منو خورده

چون من دختر مجردم حقم پسر مجرده 

فقط این حرف که میگن هرکس با مثل خودش و همسان خودش ازدواج کنه به نفع خود زن و شوهره که بعدا اختلاف پیش نیاد تو زندگیشون

کاربری دست دو نفره

همچینین مردی که بچه داره نباید با دختر مجرد ازدولج کنه و توقع داشته باش دختر مجرد مادری کردن بلد باش ...

منظور من این نیس ایا شما دوست داری ازدواج کنی با این فرد یا ن میگم چرا زورتون میاد میبینید ی نفر با فردی ازدواج کرده ک طلاق گرفته حس میکنن ملت ک اینا حقشون رو خوردن

الان به کی توهین کردم؟بگو به کی توهین کردم؟

شما مگه مرد یا زن مطلقه رو به میوه دست خورده یا گندیده تشبیه نکردی؟ 

من اشتباه دیدم؟

خوبی هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم💙Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը🫂 مسیحی هستم ، لطفا آنقدر نپرسید مرسی مرسی.

مطلقه مگه مرد و زن داره؟حرف شما توهین به تمام مطلقه ها بود چه مرد چه زن

من نظرم به مرد مطلقه بود حالا شما به زنها هم تعمیم دادی من گفتم من مجرد با یه مطلقه ازدواج نمیکنم حالا گیر بدید آره تو گفتی زن مطلقه میوه گندیدس...

این مسئله خیلی نسبیه واقعا نمیشه حکم کلی داد

الان خود من یا اینکه مجرد بودم همسرم ازدواج دومشون بود

البته جدا نشده بودن همسرش فوت کرده بود

ولی خب من حرف زیاد شنیدم که چمیدونم عیب و ایراد داشتی زن این شدی یا نمیدونم مثلا شوهرت پررو نشه دوباره دختر مجرد برده

در صورتی که شرایط زندگی ما اوکیه همم دوست داریم

مهم اینه حالمون چطوری باشه در دهن مردمو با سیریشم نمیشه بست

البته من وارد زندگیش نشدما

چهار سال بعد فوت همسرش همدیگه رو دیدیم

آنان که به زندگی دیگران نور می بخشند خود روزی خورشید خواهند شد ... 💛 بله من تازه عروسم ولی یه فرزند قلبی دارم و مادرهم هستم . حس کردم لازمه این توی امضام باشه

چون درستش همینه کبوتر با کبوتر باز با باز 

هم سطح بودن فقط مالی و تحصیلی نیست اینم یه جور هم سطح بودن هس 

هرچند نمیشه نظرمون رو تحمیل کنیم

اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇 #جذابای سایت💃🏻✨🍻