2777
2789
عنوان

چرا اصرار دارید مجرد با مجرد بره مطلقه با مطلقه

| مشاهده متن کامل بحث + 2427 بازدید | 198 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چون درستش همینه کبوتر با کبوتر باز با باز هم سطح بودن فقط مالی و تحصیلی نیست اینم یه جور هم سطح بودن ...

در ضمن همه در حد شعارن وگرنه یه مرد مجرد یه مطلقه با شرایط یکسان بره خواستگاریشون 

مجرد رو انتخاب میکنن 

اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇 #جذابای سایت💃🏻✨🍻

هر کسی با هر کسی دوست داره بره به دیگران ذره ای ارتباطی نداره ذره ای هم حق نظر دادن ندارند، اینهایی که مینالن کسایی هستن که حتی آخرین دختر روی زمین باشن هم پسر حاضر نیست باهاشون باشه بس که قلب و ذهنشون تاریکه

متأهل 💍 همسر آقای مهندس 👷‍♂️ دانشجو حسابداری 👩‍🎓 کاش تو اینجا بودی 💔

من نظرم به مرد مطلقه بود حالا شما به زنها هم تعمیم دادی من گفتم من مجرد با یه مطلقه ازدواج نمیکنم حا ...

خب حرف شما توهین به آقایون بود

شاید تو این تاپیک یکی با مرد مطلقه ازدواج کرده

چرا مردمو بدبین میکنین آخه

این میوه ی گندیده چه معنی داره اصلا

شما مگه مرد یا زن مطلقه رو به میوه دست خورده یا گندیده تشبیه نکردی؟ من اشتباه دیدم؟

من منظورم مرد مطلقه بود حالا بریزید سرم بگید گفتی زن مطلقه آقا خود من میگم زن مطلقه ام گندیده ام خوبه؟همه زنای مطلقه میوه ی سالمن من گندیده ام من وقتی خودمو یه میوه خوب ندونم معلومه انتظارم زیاد نیست که با مرد مجرد ازدواج کنم شما نی نی سایتیا فقط رو مخ آدمین فقط

خب مطلقه معنیش چیز بدی نیست 

یعنی کسی که یکبار ازدواج کرده و جدا شده 

با کسی که کلا ازدواج نکرده فرق می‌کنه نمیشه گفت مجرد بهشون که اصلا هم بد نیست 

من بدم نمیاد ولی کسی که یکبار تجربه ازدواج داشته یعنی یکبار همه ی لذت های ازدواج و چشیده یا ذوق مرده شده یا دیدش نسبت به ازدواج کلا فرق داره و اولین بار هاش و با یکی دیگ تجربه کرده

حالا فک کن یه مجرد باهاش بخواد ازدواج کنه همه چی واسه اون مجرده تازگی داره ذوق داره اولین بارشه 

فقط 8 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دختر ناز مامان💖🍼

اون تاپیک یک عده انسان نما برگشتن گفتن خانوم های مطلقه سرویس میدن

قلبا امیدوارم کارمای این حرف رو پس بدن

چون هستن کسایی که با شرافت زندگی میکنن فقط بخت اول یار نبوده

ای خاک قبرستان ! هوا سرد است ، مواظب برادرم باش ... 💔🖤😭😔                                                             خسته از جانی که گرفتارِ تن است ... 🥀

قطعا ی سری اسیب ها داره طلاق ولی جالب اینه مشکلی ندارن مرد طلاق گرفته با زن مجرد بره مشکل دارن زن طل ...

اون قدیما بوده 

الان دارم میگم دختر مجرد حاضر نیست 

به پسر عموم ازدواج کنه 

سراغ دختر کم سن و کارمند و .. هم نرفتن تازه 

ولی آره قدیما حق باشماست 

دختر مجرد گرفتن رو برای مرد مطلقه و زن مرده که سهله 

برای مرد لاشی هم کاملا جایز میدونستن 😑

خب حرف شما توهین به آقایون بودشاید تو این تاپیک یکی با مرد مطلقه ازدواج کردهچرا مردمو بدبین میکنین آ ...

بالاخره اون مرد مطلقه مشکلی داشته که زن قبلیش تحمل نکرده طلاق گرفته دیگه؟شما پا تو دادگاه نزاشتین بدونین چقدر این طلاقا بخاطر دروغ و پنهانکاری و اذیت مردا بوده...چقدرم شلوغ شده چند تا شعبه زده شده برای دادگاه خانواده 

من خودم پسر مجردم . هیج وقت سمت دختر مطلقه نمیرم

👏👏👏👏👏👏👏👏👏ببخشید اگ تشویق ها کمهههه چه افتخاری بلاخره مجرد بودن ک کم چیزی نیس چه برگ برنده ای 😐

منم مجردم ک چی الان؟

خب مطلقه معنیش چیز بدی نیست یعنی کسی که یکبار ازدواج کرده و جدا شده با کسی که کلا ازدواج نکرده فرق م ...

شما این حرفو واسه کسی که مدت فوق العاده کوتاهی زندگی کرده و جدا شده هم میزنی ؟؟؟ 

ای خاک قبرستان ! هوا سرد است ، مواظب برادرم باش ... 💔🖤😭😔                                                             خسته از جانی که گرفتارِ تن است ... 🥀

انوقت ب مردی ک طلاق گرفته جی میگن ب مردی ک زنش مرده چی میگن اگ یکم فکر کنی میفهمی چرا زن ستیزی چرا ب ...

به اونم میگن مطلقه 

خدایا بابت همه چیز شکرت تو واقعا واقعی هستی ❤️دوست دارم امیر 🩷عشق رو تجربه کردم 🫣خویش را بر سر مژگان تو گم کرده دلم 🫂