2777
2789
عنوان

تو مهمونی پدرم دراومد

200 بازدید | 8 پست

من خانه مادرمادریم مهمون بودم .پدر و مادرم خانه فامیل بابام واسه ترحیم بودند .

قضیه از این قراره که دو تا خاله ام اونجا بودند .من تنها بودم.بهم سخت گذشت .خیلی سر بی محلی و اینا .مادربزرگم محل میزاشت .ولی بقیه نه .ولی بازم حرفی نزدم که ناراحت بشوند .ولی چون خودم اعصابم جو ناراجت کننده نداشتم مدام از خانه میرفتم داخل حیاط یا راه پله که حرص کمتر بخورم .

همون موقع هم مامان من ت‌و جمع فامیل شوهر بهش محلی شده ..یعنی مراسم ترحیم رفته بودند فامیل بابام محلش نداده بودند .بهش حلوا نداده بودند.ناراحت بود.ولی به بقیه بیشتر رسیده بودند.

من که اومدم خونه کلیه گزارشات را به مامانم دادم که اره فامیلات محل ندادند.اون هم گفت من هم تو مهمونی بهم فامیلای بابات محل ندادند.

فتوشاپ رایگان طراحی کارت ویزیت طراح کارت پستال طراح کاتالوگ 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

فامیل از کی تا حالا جزو آدم حساب میشن 

می‌خوان محل بدن نمی‌خوان ندن 

شمام محل نده فک نکنن یوقت کسین

❌آقایون درخواست دوستی ندین ❌                  تلاش میکنم، چون می‌خوام وقتی موفق شدم قیافه اونایی که منتظربودن نتونمو ببینم.              

پایان

نه دبگه اومدم خانه عصبانی شده بودم 

تماما گفتم به مامانم .تو فامیلات درگیرند کلا باهم .دیگه اصلا نمیخام بینشون باشم .

کلا باهم درگیرند

فامیل از کی تا حالا جزو آدم حساب میشن می‌خوان محل بدن نمی‌خوان ندن شمام محل نده فک نکنن یوقت کسین

من اصلا بی محلی بلد نیستم .

خیلی باهم درگیرند 

من اصلا بی محلی بلد نیستم .خیلی باهم درگیرند

کاری نداره که شمام با قیافت نشون بده از بودن بینشون راضی نیستی و هیچ حرفی باهاشون نزن 

اگرم اونا حرف زدن سرد جواب بده، توروشون نخند 

خودتو بگیر ،یکم افاده ای باش 

همیشه قرار نیست ما تحمل کنیم عزیزم 

نونتو میدن یا آبتو که نمیتونن تحمل کنن؟ 

دقیقا مثل خودشون رفتار کن 

❌آقایون درخواست دوستی ندین ❌                  تلاش میکنم، چون می‌خوام وقتی موفق شدم قیافه اونایی که منتظربودن نتونمو ببینم.              

کاری نداره که شمام با قیافت نشون بده از بودن بینشون راضی نیستی و هیچ حرفی باهاشون نزن اگرم اونا حرف ...

نه من پاشدم رفتم .بعد برمیگشتم .

زیاد پیششون نموندم .

فامیل های ما باهم درگیرند.