2777
2789
عنوان

برادرم یه دختری پیدا کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 18594 بازدید | 207 پست
مامانم دیروز ی ساعت کوتاه رفت خونشون .فقط برای دیدن دختره.میگفت از هر کی سوال کردم دختره جاشون حرف م ...

بنظرم همچین دختری به عنوان عروس جالب درنیاد

چون بزرگترهای داماد رو نادیده گرفته

آستارا هستیم بیشتر کسایی که دیدم اینطورینپدرم اوایل مامانم رو برد تهران پیش خانواده ی پدریمبعدش بخاط ...

والا ما هم تهرانیم و تو خانواده ما هم پسر می‌ره سمت خانواده دختر یا محل کار شوهر نهایتا 

مثلا خودم همسرم اومد تهران 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

غزیزم با داداشت رفیق شو. تو هم مل مامان بابات هی بگین ولش کن. بهو داداشت میره عقد میکنه با 700 تا سک ...

دختره و خانوادش هیچی ب ما نمیگن .مامانم میگفت کلا ن سوال پرسیدن ن دختره گزاشت کسی صحبت کنه .گفته همه کاره خودمم .۱۴ تا سکه قبوله.ولی اینی ک من دیدم پاشده سرویس رفته خریده بهش نمیخوره مادی نباشه.گفته باید بیای اینجا خونه بخری برام نزدیک مادرم 

لطفا لایک نکنید .سپاس
فک کنم ۵ ماه .فقط دارع تیغ میزنه‌.روز زن روز دختر روز تولد این همش داره میبینم کادو میخره میبره. الا ...

بگو ی مدت بگه دست و بالم خالیه نمیتونم کادو بگیرم

ی مدت خرج نکنه

ببینید واکنشش چیه

یا مثلا دادشت بگه ی مشکل مالی پیدا کردم پول احتیاج دارم

ببینید چیکار میکنه

شرایط سخت بذارید اگه خواستگاری میرید

نمیدونم خانواده بگن پسرمون هرچی ک خودش بتونه فراهم کنه واسه ازدواج خودشه و خودش

ما نمیتونیم ساپورت کنیم از لحاظ مادی

ی جوری امتحان کنید

ماهم تحقیق نمیکنیمچون همسایه خودشو بد نمیکنه حرفی بزنهشاید وصلت جور شد بعد بالاخره گفته میشه ک همسای ...

من و شوهرم نه فامیلیم نه همشهری از دو شهر مخالفیم تنها وجه اشتراکمون اینه از یه استان و قومیت هستیم 

بعد خواستگاری با شوهرم در ارتباط بودم یه مدت هرچیزی که بود و نبود از گذشته و حالش که مهم بودن برا زندگی بهم گفت صادقانه 

ما معتقدیم همسایه و همکار و فامیل ممکنه یا طرف رو خیلی دوس داشته باشن بدیاشو نگن‌ یا اینکه خصومت داشته باشن و اگر هم خوبه بد جلوه بدن طرفو 

برا همین تحقیق نمی‌کنیم قشنگ طرفو زیر نظر میگیریم از همه لحاظ و اگر خودش هم صادق باشه که چه بهتر  

چه همه از همه رنگ ! دوست و دشمن بر سر خوان خدا نشسته‌اند . 🌷

عزیزم مهم نیست ک از نظر شما جالب نیست مهم از نظر برادراته

اگر چشم اونو پر کرده اوکیه

یک مادر  که مدافع حقوق تمام زن های است که بخاطر مردسالاری قربانی میشوند.   یک مادر که از فرزند خود به همین خاطر دور است

دختره و خانوادش هیچی ب ما نمیگن .مامانم میگفت کلا ن سوال پرسیدن ن دختره گزاشت کسی صحبت کنه .گفته همه ...

عزیزم طلای الان همون طلای عروسی هست. الان نمیخره که بعدا هم بخره

این که جدا از اون نیست. خواهر منم با شوهرش دوست بودن

رفته بودن حلقه رینگ ساده خریده بودن خنگا   

اخرشم همون طلا رفت توی زندگی دامادمون

اینم بگو فاصله خونه مادر عروس با شما و محل کار داداشت چقدره؟

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***