2777
2789
عنوان

چرا اصرار دارید مجرد با مجرد بره مطلقه با مطلقه

| مشاهده متن کامل بحث + 2424 بازدید | 198 پست
واقعا یه جوری با غرور دیگرانو مسخره میکنن انگار نمیدونن دنیا چقدر غیر قابل پیش بینی هست . من فقط تو ...

چی بگم.واقعا آدم میمونه که چطور بعضی ها از گردش روزگار نمیترسن

به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم دنیا خیلی گردههیچ کسی نمیدونه که قراره روزی طلاق بگیرههواست باشه خودت میوه دست خورده نشی!

حواس بعدم من منظورم مرد مطلقه بود نه زن مطلقه خود من مجرد باشم با مرد مطلقه ازدواج نمیکنم من دیدگاهمو از نظر یه زن گفتم نه مرد والا مردای مطلقه باید شرم کنن نرن دنبال دختر مجرد

من مرد مطلقه منظورم بود خوبه من زنم بخون خوب بعد قضاوت کن

مرد و زن نداره گل دختر 

قضاوتی هم نکردم عین حرف خودتونو گفتم 

به هر حال زمین گرده دیگه ، می‌چرخه . مراقب باش

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

تو کارشونو تایید میکنی؟

ب اصل اصلش بریم اشتباه نیس اما ما تو ایرانیم با تفکراتی سال ها دور بوده از پیشرفت جهانی پس درست نیس و من خودمم هرگز انجام نمیدم 

اما در جهان ایده ال ب نظر ایرادی نداره چون نیاز فطری انسانه سرکوبش نشد راه مگه همه دلشون میخاد ازدواج کنن؟ یا همه اصلا شرایطش دارن؟ میرن میزنن ی زن و یا مرد و بعد رو بدبخت میکنن چون هدفی جز رابطه نبوده ن مسئولیت سرشون میشه ن چیزی

این دیگه چه تفسیری بود😐😐😐چقدر حرفه‌ات توهین آمیز بودمخالفتتونو جور دیگه میتونین نشون بدین

نمیفهمین که منظورم مرد مطلقه بود نه؟خوبه من خودم زنم اینجوری میکنین چطور مردای مطلقه دنبال دخترای مجردن؟چرا دختر مجرد باید یه کاری کنه که مرد مطلقه به خودش جرات بده بیاد خواستگاریش؟

ب اصل اصلش بریم اشتباه نیس اما ما تو ایرانیم با تفکراتی سال ها دور بوده از پیشرفت جهانی پس درست نیس ...

همین دیگه 

هر کسی برای خودش یه استاندارد هایی رو تعیین میکنه

یک دختر کمالگرا و جاه طلب ، عاشق رهبری و مدیریت، طرفدار دوآتیشه سوپ ، روحیه خشن ، عاشق بوکس و بدنسازی ، من مغرور و خودخواه نیستم 

من سوالم این نیس ک ایا کاربر ها دوست دارید با فرد طلاق گرفته ازدواج کنید؟ سوالم اینه چرا یکی میبینید ...

شاید دلیلش اینه که خودشون قبلا با کسی نبودن 

البته بع نظرم یه دلیل دیگه هم داره 

فردی که قبلا یه بار طلاق گرفته یه تجربه تلخ داره ممکنه آدم جدید رو با اون دید ببینه و اذیتش کنه در حالی که اون آدم جدید اصلا 

این طور ویژگی های اخلاقی رو نداشته 

یا مثلا به هر حال لذت اولین خرید عروسی 

اولین عقد و مهمونی و رفت و آمد و...

رو اون فرد مطلقه دیگه نداره 

اما اونی که اولین بارشه ذوق و شوق داره 

شاید بخاطر این مسائل فکر میکنن طرف حیف شده 

میدونی همه دوست پسر و دوست دختر ندارن 

من خودم ۲۶ سالمه نه وارد رابطه ای شدم و نه اجازه دادم کسی وارد زندگیم بشه 

شاید یکی از دلایلی که خودم حاضر نیستم با این پسر عمو ازدواج کنم همینه 

چون یه بار زنعموم بحث شو پیش کشید 

منم بدم اومد . 

کی گفته فشار وارد میکنه؟چکار به بقیه داریم ما؟

دیشب ی تاپیک بود استارتر با وحشیانه ترین لحن داشت ب خانم هایی ک طلاق گرفتن توهین میکرد ک شما پسرا میدزدید کلی هام تایید کردن امروزم ی تاپیک دیگ بود ک اسی میگف کبوتر با کبوتر باز با باز از نظرش ما مجردا بازیم جدا شده ها کبوتر😐کلی هام تایید ک اره زن های مجرد سرویس میدن ب مردا

مرد و زن نداره گل دختر قضاوتی هم نکردم عین حرف خودتونو گفتم به هر حال زمین گرده دیگه ، می‌چرخه . مرا ...

ببین من هر چی باشه بعد طلاق عمرا ازدواج کنم بنظرم مرد مطلقه با زن مطلقه دختر مجرد هم با پسر مجرد ازدواج کنه بهتره...حالا شما نظر منو نداری به من ربط نداره اما نگو زمین گرده و فلان تو هم طلاق میگیری من تا مرز طلاقم رفتم برگشتم منو نترسون 

زنی که طلاق گرفته 1بچه هم داره نباید با پسر مجرد ازدواج کنه خودش بعدا پشیمون میشه و شاید دوباره طلاق بگیره چون از دست حرفای دیگزان روانش بهم میریزه اگه بچه نداشته باز یچیز ولی بچه داشتن شرایط رو سخت میکنه

اگر دو نفر را همزمان دوست داری، دومی را انتخاب کن. چون اگه واقعا اولین نفر را دوست داشتی، عاشق دومی نمی‌شدی♥️
زنی که طلاق گرفته 1بچه هم داره نباید با پسر مجرد ازدواج کنه خودش بعدا پشیمون میشه و شاید دوباره طلاق ...

همچینین مردی که بچه داره نباید با دختر مجرد ازدولج کنه و توقع داشته باش دختر مجرد مادری کردن بلد باشه بخاد برای بچه اش مادری کنه 

اگر دو نفر را همزمان دوست داری، دومی را انتخاب کن. چون اگه واقعا اولین نفر را دوست داشتی، عاشق دومی نمی‌شدی♥️