تا صب بالا سرش نشسته بودم دکتر بردم گوشش گفت عفونت داره دیگه گرفتم ۴۰ بود شیاف استا زدم ۳۲۵ دستمال نم دار زدم همه جاش شد ۳۹/۵ ده دیقه به ۱۰ شیاف زدم الان دوباره شد ۴۰ خیلی نگرانم. چرا باز از ۳۹ رفت ۴۰؟؟ نزدیک ۶ سالشه . لرز داره میلرزه پیرهنشو دراورم
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
عزیزم بهتر نیست به جای اینکه اینجا تاپیک بزنی بچه رو برداری ببری دکتر اینجا فوقش بهت بگن پاشویه کن و راه کار بدن که شاید به درد بچه ت نخوره و تاشو پایین نیاره تب ۴۰ خیلی بالاس و خطرناکه زودتر ببرش درمانگاه 🤦♀️
بروفن قوی تره تواین مواقع فقط باید بروفن بدی با معده پر
صبونه بده بهش و سریع بروفن بده دست دست نکن
شیاف استا با شربتش تفاوت انچنانی نداره
🧘لطفا منو ریپلای نکنین اگر مخالف نظرم هستید ، نظرتونو برای خودتون نگهدارید ، نظر مخالفتون اینقد 🤏 ارزش نداره برام ولی بعضی وقتا که بیکارم جواب میدم ، اگر جواب ندادم بدونین مثل شما بیکار نیستم سرم تو اینو اون باشه😎 اونایی که موافق نظراتم هستید و استارتر تاپیکی که توش نظر گذاشتم ریپلای کنین ولاغیر بوس بهتون🤗
عزیزم شیاف اصلا تب رو پایین نمیاره اون شیاف دیکلوفناک هست که تب رو پایین میاره که برا بچه خطرناکه شیاف استامینوفن وقتی همراه با شربت استامینوفن استفاده بشه تاثیر خوب میزاره