2777
2789
عنوان

تب پسرم چهل وای خدایا

| مشاهده متن کامل بحث + 861 بازدید | 88 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خیلی استا و ایبروفن بدی بچه سنگ کوب میکنه دور از جون. استا ۳۲۵ واسه ۶ سال زیاده.  پسر خودمم ۶ سالشه. همشم تب هاش رو سه و نه و نیم و چهل هست.  فقط باید دارو بدی و ببری بزاریش تو لگن اب ورم. ده دقیقه بیست دقیقه بمونه.  نه اینکه دارو رو زیاد کنی

خدایا شکرت. 
اره خب دکتر گفت گوشش عفونت داره

رب عناب درست کن روزی ۳ وعده هر وعده ی قاشق مرباخوری پر بده تا۲۰ دقیقه هیچی نخوره اثر کنه هچی عفونت گلو گوش سینوس سینه لوزه ..باشه میبره فقط عناب امسال باشه و تا یکسال خود عناب و نگه داری تازه حساب میشه بیشتر دیگه کهنه اس ازعطاری و وانتی نگیر که تازه ندارن کسی که مطمینی بگیر چون کهنه هیچ اثری نداره میای بهم بد و بیراه میگی 

پسرم ماهی تب زیر ۳۸ و نیم میکرد گوشش فقط التهاب داشت دارو هم داده بودم ولی فکرنمیکردم از گوشش تب ماهانه کنه دکترم بردم هیچی نگفت فکرم رو تب مدیترانه بود ی دکترگیاهی گفت از گوششه رب عناب ۴۰ روز بده ۳ هفته دادم نشد بازم بدم دیگه تب نکرد تموم شد الان هرچی میشه سرما بخوره ویروس باشه فقط رب عناب داروشه توی کرونا فقط رب عناب به مریضا تجویز میکرد 

رب عناب چیه؟چطوری دادی از کجا گیراوردی؟

خودعنابو بجوشونی برای عفونت وتب هست

من میخواستم وایسی روپای خودت نه روی نیزه دستاموشبیه گهواره میگیرم سوی نیزه تلاش کردم حسین ازت بشنوه بابایی عصای دست نیزه دارایی بی توازاین زمونه سیرم گل نازم بگوکی ازشاخه توروچیده سرت هنوزم بوی شیرمیده الهی من برات بمیرم  

اخه از کی بگیرممم

خواهرمن سه تابچه داره متخصص تب شده کاش بیداربودازش میپرسیدم چکارکنی ولی یه باربچه روبردن بیمارستان تبش ۴۰بودسرم زدن تبش اومدپایین بچه هاش تب که میکنن به این اسونی نمیادپایین

من میخواستم وایسی روپای خودت نه روی نیزه دستاموشبیه گهواره میگیرم سوی نیزه تلاش کردم حسین ازت بشنوه بابایی عصای دست نیزه دارایی بی توازاین زمونه سیرم گل نازم بگوکی ازشاخه توروچیده سرت هنوزم بوی شیرمیده الهی من برات بمیرم  

اخه از کی بگیرممم

ازعطاری بگیرهمیشه توخونت باشه  پیازمیزارن کف پاجوراب میپوشونن یاحنامیزارن کف پا تبوکم کنه

سلام. دکتر که بردین این دعای نور هم بخونید برای تب هست؛

بِسْمِ اللّهِ النُّورِ بِسْمِ اللّهِ نُورِ النُّورِ بِسْمِ اللّهِ نُورٌ عَلى نُورٍ بِسْمِ اللّهِ الَّذى هُوَ مُدَبِّرُ الاْمُورِ بِسْمِ اللّهِ الَّذى خَلَقَ النُّورَ مِنْ النُّورِ اَلْحَمْدُ لِلّهِ الَّذى خَلَقَ النُّورَ مِنَ النُّورِ وَاَنْزَلَ النُّورَ عَلىَ الطُّورِ فى كِتابٍ مَسْطُورٍ فى رَقٍّ مَنْشُورٍ بِقَدَرٍ مَقْدُورٍ عَلى نَبِيٍ مَحْبُورٍ اَلْحَمْدُ لِلّهِ الَّذى هُوَ بِالْعِزِّ مَذْكُورٌ وَبِالْفَخْرِ مَشْهُورٌ وَعَلَى السَّرّاَّءِ وَالضَّرّاَّءِ مَشْكُورٌ وَصَلَّى اللّهُ عَلى سَيِّدِنا مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطّاهِرينَ

مِهرت اجازه داد كه مـــادر بخوانمت يا زهرا(س)❤لطفا برای سلامتی و تعجیل در ظهور امام زمان ارواحنا فداه صلوات بفرستید ممنونم🌸