2777
2789

؟؟؟

هرکاری تو محل کارمون قراره بشع اینا میگن ب جدیدالستخدامی ها کمتر رسیدگی شه بیشتر ب باسابقه ها بدین 

چ زمانی ک خواستن بهمون ماشین بدن چ الان ک دارن ثبت نام حج عمره انجام میدن

کلا ناراحتن ما هستیم 

ی دوره ثبت نام حج انجام شده اونایی ک اسمشون در نیومد میگن دوره ثبت نام بعدی امتیاز کمتری ب جدیداستخدامی ها بدین ک ما برنده شیم😐😐

نه فقط اینجا همه جا ایطورین تو همه مزایا بیشتر از ما میخوان با اینکه ب نظرم اونا خوب جمع کردن ماها ب تورم خورردیم

ب ما وامم زیاد میدن ناراحتن 

واسه شما ها هم اینجورین؟؟ یا فقط محل کار ما اینه؟ 

رفتارتون چبه ؟ جواب پیام رو میدین؟؟؟

اینم عکس پیام 

زود میپا‌کم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

معمولا همینطوره امتیاز داره هر چیزی سابقه کار یه امتیازی داره به هر حال

اونا همین ک ب تورم نخوردن روزای خوبشون بوده قدیم

ما خوردیم ب دوران ترامپ و جنک ایران اسرائیل و ....

همشون چنتا خونه دارن بجه هاشون خارج درس میخونن ی سری هاشون 

خب اینم در نظر بگیرین ک شما اول راهی هنوز خیلی وقت داری ک بخوای توی اینطور چیزا ثبت نام کنی یا اسمت تو قرعه دربیاد ولی اون ک بالای بیس سال سابقه داره شاید پنج سال دیگه بازنشست میشه و شانس خیلی کمی داره

والا من سابقه کارم بالاست

درخواست دادم پنجشنبه ها آف باشم

پذیرفته شد ولی دعوایی شد اساسی بین سابقه کم ها

به نظرم ربطی به اونا نداره وتعجب میکنم چقدر روشون زیاده😅

مهم کارفرماست که تصمیم میگیره

همون آني سابقم كه از ٨٩ عضو بودم...
واسه ما پرههه انقدر زیادن

فکرشو نکنید خداروشکر کسی به این دیدگاهشون اهمیت نمیده قدیمی ها زمینشونو گرفتن تو ارزونی خونه هاشونو گرفتن پیشرفتشونو کردن ،امتیازی که میاد برای همست قرار نیست قدیمی ها همچنان بتازن

خب اینم در نظر بگیرین ک شما اول راهی هنوز خیلی وقت داری ک بخوای توی اینطور چیزا ثبت نام کنی یا اسمت ...

اصلا مسئله من حج نیست

من خودم دوس ندارم برم 

کلا تو همه چی بیشتر از ما میخوان خودرو مینوشتن میگفتن چرا اسم ما در نیومد جدیدالستخدامی ها دراومد !!

خب اخه اونا انقدری جمع کردن ک راحت ی خودروی توپ خارجی میتونن بخرن بدون اینکه قسطی شه!!