2777
2789
عنوان

صورتم داغون شده بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 154 بازدید | 27 پست
تمام این جوشا هورمونیه معلوم میشه پریودیت منظمه؟

پریودیم این سری خیلی عجیب بدبود یه 5روز زودپریودشدم 6روزاول لکه بینی قهوه ای داشتم بعدروزای 6,7,8,9,خونریزی شدیدداشتم وروز10,11دیگه لکه بینی قهوه ای ولی وقتای دیگه 7,8روزبیشترطول نمیکشید وانقدرجوش درنمیاروردم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پریودیم این سری خیلی عجیب بدبود یه 5روز زودپریودشدم 6روزاول لکه بینی قهوه ای داشتم بعدروزای 6,7,8,9, ...

واسه همین بوده من یه اعتقادی دارم بعضی وقتا پوست خراب میشه 

پوست  فقط فقط باید. بهش برسی این مطعن باش بهتر میشه 

برو یه لوازام ارایشی که مارکاش برند باشن یه ضد جوش خوب کره ایی اگه‌تونستی بخر دارخونه نرو چون گرونتر میده بعد روتین پوستیتم داشته باشه عالی میشه پوستتت عزض یک ماه

شوهرت نمیفهمه دلت میشکنه این حرفا میزنی

نمیدونم شایدنمیفهمه ولی واقعابدم میاد نمیدونم چی بگم اخه جوابش چون واقعاهم جوشام بده واولین باره دیده اینجوری جوش زدم

دلمم نمیادمثل خودش رفتارکنم ایراد بگیرم

تو نیاز شدید به ژل شستشو خوب تونر داری واسه اینکه جوس نزنی

میشه مارکش ایناروبگی نیمدونم چی بگیرم من یه فوم شست وشوصورت مخصوص دارم دکترداده یه آبرسان ضدجوش دارم یه پمادبرای روی جوش میزنم یه پمادبرای جای جوش میزنم یه پمادبرای سیاهی زیربغل و..میزنم وهمین 

یه تونری باشه که شست وشوبدم باعث شه جوش نزنم ندارم

میشه مارکش ایناروبگی نیمدونم چی بگیرم من یه فوم شست وشوصورت مخصوص دارم دکترداده یه آبرسان ضدجوش دارم ...

نگاه ژل شستشو درماتیپیک  مخصوص پوست چرب 

تونر ساین اسکین  ،تونر بزن رو پد سکه ایی بمال به صورتت بعد ابرسان بزن ابرسان بستگی به بوجت داره همونجا معرفی میکنه بهت. از اون اوردینریه قیمتش یه تومنه تو ارزون تر بردار بعد مرطوب کننده 

زده جوشم همونجا بگو معرفی کنن من الان تو خاطرم نیس