2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بستگی به جرم داره. و ربطی به جزای نقدی نداره

اگرکسی اولین بارش باشه جرم کنه براش حبس ببرن میره زندادن یادفعه اولیهاهمه تعزیریه

همه آقایونی که اینجاهستن احمقن. درخواست دوستی به من بدید بد برخورد میکنم 😏

اگرکسی اولین بارش باشه جرم کنه براش حبس ببرن میره زندادن یادفعه اولیهاهمه تعزیریه

نه ربطی به بار اول نداره میره زندان. مگر از قاضی خواهش کنه و شاکی خصوصی ببخشه قاضی میتونه در بعضی جرایم تخفیف بده. یا ببخشه. جرایم حق االهی نباشه

ما بیشتر در تخیلاتمان رنج می‌بریم تا در واقعیت.. سنکا

بستگی به جرم داره. و ربطی به جزای نقدی نداره

تصادف منجر به مرگ که دو طرف ۵۰/۵۰ مقصر بودن و خانواده متوفی رضایت داده، رانندگان با موتور بودن که اشنای ما گواهینامه نداشته و اون طرف مرده، دادگاه حبس تعزیری برای این اشنا ما داده، خواستم بدونم چون دفعه اول هست، ممکنه با جریمه نقدی رفع شه؟

من نه ولی بابام سی ساله وکیل و کارشناس دادگستریه ازش میپرسن

تصادف منجر به مرگ که دو طرف ۵۰/۵۰ مقصر بودن و خانواده متوفی رضایت داده، رانندگان با موتور بودن که اشنای ما گواهینامه نداشته و اون طرف مرده، دادگاه حبس تعزیری برای این اشنا ما داده، خواستم بدونم چون دفعه اول هست، ممکنه با جریمه نقدی رفع شه؟

تصادف منجر به مرگ که دو طرف ۵۰/۵۰ مقصر بودن و خانواده متوفی رضایت داده، رانندگان با موتور بودن که اش ...

در تصادف غیر عمدی حبس 6 ماه تا 3 سال هست. قاضی چقدر حبس داده مهمه. واز طرفی. چون شاکی گذشت کرده این جرم هم جنبه عمومی داره هم خصوصی. از نظر جنبه عمومی مجازات میشه. ولی اینجا دست قاضی بازه میتونه تخفیف بده ا تبدیل به جزای نقدی کنه ولی باهاش صحبت کنید

ما بیشتر در تخیلاتمان رنج می‌بریم تا در واقعیت.. سنکا