2777
2789
عنوان

بچه هاا برای بچه دوم کی اقدام کردین

| مشاهده متن کامل بحث + 8189 بازدید | 247 پست
شاید بچه ی شما همون کسی باشه که قراره یه عده از مردم رو به شادی و رفاه برسونه

اولا من ترجیحم اینه که با شاید اما و اگر پیش نرم 

دوما بچه ام خودش کلی بدبختی بکشه که ادم های دیگه شاد باشن !!

سوما تجربه بهم ثابت کرده تا خودت شاد نباشی اعصاب ارونداشته باشی نمیتونی باعث رفاه و شادی اطرافیانت بشی و اینکه همه ی این حرفها شعاری بیش نیست کردن تو سر ما برای گول زدنمون  که با بدبختی هامون کنار بیایم بتونیم تحمل کنیم و ادامه بدیم چون اگر میفهمیدیم حقیقت چیزی جز اینه قادر به ادامه نبودیم پس ناچارا مجبور به قبول شدیم 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اولا من ترجیحم اینه که با شاید اما و اگر پیش نرم دوما بچه ام خودش کلی بدبختی بکشه که ادم های دیگه شا ...

من شادی خودم وابسته به محیط میبینم 

تا خونه مستقل و بزرگ و ماشین خوب نداشته باشم 

آرامش ندارم 

الان خواستم یک سکه بخرم چهار تومن رفت سرش توی دو ماه

هنوز دارم قسط میدم 

توی دو ماه ورق برگشت 

حالا چطور اینده بچها سی سال دیگه تضمین کنیم 

دل و جرئت میخواد

لطفا لایک نکنید💐💚

فردا همین بچها بزرگ میشن براشون کاری نکنی 

بلانسبت توف برات نمیندازن

میگن می‌خواستی نیاریمون توی این دنیا 

به هیچی کم قانع نیستن 

نمیشه بگی بچه من تنها پرو و بی ادب

این نسل همشون پرو ان

لطفا لایک نکنید💐💚

یکی از نزدیکانم بچه دوم آورد 

پدر موهاش نصف شده 

از فشار عصبی و کاری بالا

اجاره خونه اجاره مغازه وام مسکن 

و......

مادر نه ماه همش کار میکرد 

موندم به سخت جونی شون بخدا 

من بودم این قدر خودم عذاب نمی‌دادم 

لطفا لایک نکنید💐💚

نه نه مقایسه نیستفقط فک میکنم یکم بزرگتر شن بچه من تنهاس چون تو یه ساختمون زندگی میکنیم

منم همینطور بودم

بچه اولم تنها بود همش دلش پارک و مهمونی و گوشی میخواست

دو تا بچه دیگه آوردم

الان نه پارک و شهربازی میخواد نه مهمونی نه گوشی...

اونقدر با هم تو خونه بازی میکنن کیف میکنم.

همین الان دیگه پیشگیری رو کنار بذار حالا هر موقع خدا خواست بچه دار بشی

مکمل مثل آهن و کلسیم و ویتامین دی طبق نیاز بدن ات بخور که تو بارداری شیردهی بچه دوم ات کم نیاری

خداوندا مسلمانان مظلوم فلسطین و مردم جهان رو از چنگال ستمگران و جنایتکاران وحشی اسرائیل و آمریکای جنایتکار نجات بده/ مدیر کل سازمان بهداشت جهانی: به طور میانگین هر ده دقیقه یک کودک در غزه شهید می‌شود

من شادی خودم وابسته به محیط میبینم تا خونه مستقل و بزرگ و ماشین خوب نداشته باشم آرامش ندارم الان خوا ...

والا 

مگر کور باشم یا خل و چل با این اوضاع و احوال نتونم تا نوک دماعم رو ببینم 

اونهایی که سی سال قبل بچه اوردن گفتن نمیدونستیم اوضاع این جور میشه ما که داریم میبینیم میفهمیم  

تورم صد درصدی و هر سال اوضاع گل و بلبل تر از پارسال 

دوتا پسر پشت سرهم. سومی رو واسه دختراقدام کردم که شکرخدا دخترشد

چه کارایی برای دختر دار شدن کردین؟

بحران داریم، چه بحرانی! بحران آب💧جنگ بعدی جنگ آبه💧ایران کشوری کم آب است💧عاجزانه خواهش میکنم در مصرف آب صرفه جویی کنید🙏

من پسرم ۷ سالشه و کلاس اول میره...خودش و همسرم خیلی دوست دارن یه بچه داشته باشیم و بچه دوم بیاد الحمدلله از نظر مالی مشکلی نداریم...ولی خودمم دو دل ۳۷ سالمه یعنی دیر نشده برای من؟

کاربری دوم ..   یه بار تعلیق شدم 

چقدر همه ناامیدانه حرف میزنن...اگر جامعه جای بدیه شما عشق و محبت به فرزندت بده آدم خوب یتربیت بکن و دنیا رو جای بهتری بکن....

اصلا مگه ما به دنیا اومدیم که تو این دنیا چیکار کنیم؟خوردن و خوابیدن و عاشق شدن و...؟همین فقط؟اومدیم دنبا رو جای بهتری کنیم هر کدوممون یه ماموریتی داریم نباید آنقدر منفعل باشیم که فقط بگیم دنیا جای کثیفیه پس من تصمیم میگیرم بچه نیارم و ...اگر همه همینطور فکر بکنن نسل انسان منقرض میشه!

شما هر موقع تمادگی روحی و جسمی رو در خودت دیدی تصمیم بگیر و به دنیا دعوتش بکن .بچه داری قطعا سختی داره.اما خوب خودت هم میدونی شیرینی هاش به همه سختی هاش می ارزه ضمن اینکه دیدم صحنه ای که بچه هات با هم بازی میکنن چنان عشقی بهت میده که هیچی دیگه نمیده.خودتو محروم نکن از لذتش

نا امید از تمام دارو ها...نا امید از دعای هر ساعت...چشمم اما خلاف پاهایم ،رو به دروازه ی خراسان است!